Sandorka25 kérdése:
Fiúk, nektek bejön Jennifer Garner?
Figyelt kérdés
Jennifer Garner szerepelt a Hirtelen 30-ban, szerepelt a Daredevil-ben, szerepelt a kettőt találhatsz és szerepelt az excsajok szellemében. Azt tudom hogy van férje, de nektek bejön Jennifer Garner ?2015. ápr. 6. 17:22
3/10 A kérdező kommentje:
Jennifer Garner egy rosszindulatú csaj ?
2015. ápr. 6. 17:25
4/10 TallandThin Boy válasza:
Hát nem ismeri innen szerintem senki :D
Nem rossz nő, de semmi extra.
5/10 anonim válasza:
eleg fura arca van. de azert megneznem ruha nelkul.
7/10 anonim válasza:
Elég férfias egy nő, legalábbis meglehetősen krakteres az arca. Az alakja jó, megnézném bikiniben. Gyakran játszik kemény szerepeket, fura, hogy pont az alias-t nem említetted, sokan onnan ismerik.
9/10 anonim válasza:
Nagyon vonzó hölgy. Bárcsak inkább ő lenne a párom a mostani dagim helyett.. (remélem ezt nem olvasod Laura…)
10/10 anonim válasza:
9
Nekem látatlanban is átpasszolhatod a Laurát, szeretem ha van mit fogni egy nőn. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!