Hogyan öltözködhetnék úgy, mint Jennifer Aniston? Nagyon bejön a stílusa. Milyen stílust képvisel amúgy?
2009. aug. 27. 01:31
1/5 anonim válasza:
Szeritnem ez olyan Jennifer Aniston stílus :)
Ha megnézed, állandóan lóg róla egy kardigán, vagy pulcsi vagy mi :)
Akármit vesz fel, valami bő kardigán mindig van rajta. Ennyi kb. a stílusának a titka :)
2/5 anonim válasza:
Igen. Bő kardigán, vagy pulcsi. :)
Na meg 5 képből 4-en farmerban van. Ezek szerint nagyon szereti a farmert is. :)
3/5 anonim válasza:
Ahhoz képest hogy világsztár nagyon visszafogottan és egyszerűen öltözködik. De pont ez a szép benne. Farmer, Pár egyszerűbb és pár cicikidobósabb felső, napszemüvegek, természetes smink, magassarkú. Szerintem ennyi a titka.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, amúgy nektek bejön ez a stílus?
2009. aug. 27. 21:13
5/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Aha nekem is ilyesmi, farmer meg magassarkú az örök. Annyi a különbség hogy én nem hordok napszemcsit mert szemüveges vagyok, és abban nem látok, és nem hordok ilyen hosszabb kötött pulcsikat. Mondjuk a Jóbarátok-ban az első 4-5 évedos stílusa nem jött be :D de hát az volt a divat még a kilencvenes évek végén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!