Jojo néni kérdése:
Honnan tudjam h tetszem a fiunak?
Figyelt kérdés
Van az osztalyomban egy tok jofej srac aki mar egy ket honapja tetszik.
Szokott piszkalni meg nevettetni messengeren mosolygos szmajlik helyett pirulosokat kuld es sokszor vettem eszre h valaki bamul es amikor oda neztem rogton elkapta a fejet.
Szerintetek tetszem neki?
O 14 eves mult nem reg en meg 14 leszek szeptemberben
Valaszokat elore koszonom
2015. ápr. 10. 18:43
1/10 anonim válasza:
"messengeren mosolygos szmajlik helyett pirulosokat kuld" Azt gondolom ebből teljesen egyértelműen levehető, hogy élete szerelme vagy. :D
3/10 A kérdező kommentje:
O koszi <3 ez nagyon jol esik megy a zold
Johetnek meg valaszok nyugodtan
2015. ápr. 10. 18:48
4/10 anonim válasza:
szeretkezne veled, örülsz neki?
5/10 anonim válasza:
#2 vagyok.
*Tetszel (bocsi a hibáért)
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik valaszolo
Te egy bunko paraszt vagy :)
2015. ápr. 10. 19:24
7/10 A kérdező kommentje:
O elnezest felreneztem a negyediknek szantam
2015. ápr. 10. 19:28
8/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk az elfelejtettem odairni h ma kb ot centire vtunk egymastol szinte olyan volt mintha jooo lasssan meg akarna csokolni de hirtelen abban a pillanatban nagyon megilyedtem es elfordultam ...
2015. ápr. 10. 19:36
9/10 A kérdező kommentje:
De mondjuk nem biztos h meg akart csokolni mert a folyoson voltunk mindenki elott es amugy is csinalt valamit amiert kicsit pipa voltam aztan ott neztem a szemebe o meg kozeledett
2015. ápr. 10. 19:53
10/10 A kérdező kommentje:
Najo ezt inkabb osszeirom egy masik kerdesbe
2015. ápr. 10. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!