Hogyan tudjam meg hogy tetszem e a lánynak? Jelek stb stb :D
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel együtt dolgozok nem igen beszéltünk aztán megajándékoztam egy csokor virággal névtelenül de azóta már tudja hogy én voltam de nem beszéltünk semmit meg se köszönte semmi :D én lépjek ? vagy tudjam meg hogy tetszek e neki egyáltalán ?2014. dec. 28. 17:36
1/4 anonim válasza:
én megmondom 100%-ra, hogy nem tetszel neki
2/4 anonim válasza:
Keresi a társaságod, mosolyog rád, szemezik veled, megérint vagy megsimogat párszor.
3/4 anonim válasza:
"nem igen beszéltünk" v is le.... téged barátom hidd el nem jössz be neki.
4/4 anonim válasza:
Én biztosan megköszöntem volna, akár bejön a pasi, akár nem. Vagy seeggbunkó a csaj, vagy nagyon visszataszítónak tart téged és tényleg mindenféle kontaktustól elzárkózik, vagy a kettő kombinációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!