Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itthon, azaz a hárommillió...

Itthon, azaz a hárommillió koldus országában mégis mi a jó francot képzelnek a nők az irracionális, teljességgel kivitelezhetetlen elvárásaikkal?

Figyelt kérdés

Hanyagoljuk most a külsővel szemben támasztott elvárásokat, attól is elégszer szoktam agyfаszt kapni, de most ne vegyük számításba ezeket, külön kategória, majd legfeljebb valamelyik következő kérdésemben vesézgetem-májazgatom.

VISZONT! Mi az, hogy egy 25-30 éves férfinak - ebben a csóró országban, ahol a fizetésed szinte háromnegyede (hiszen miután lehúzták a fizudból az adót, a boltban attól még meg kell venned a szintén adóval megfűszerezett kenyeret, tejet) elmegy az állambácsinak - legyen:

1. saját lakása (de jobb, ha inkább valami modern családi ház szerepel a lajstromon),

2. saját autója (nehogy valami régi, csotrogány Opel Kadettre gondolj, de ne is egy egérkamion Daewoo Matizra),

3. jól menő állása, fizetése (igen, a koldusok ezrei között legyen jó állásod, a cégnél a sok, minimálbérért robotoló alkalmazottat lefölözve neked legyen csúcsfizetésed),

4. magabiztossága, határozottsága, céltudatossága (hiszen gazdaságilag olyan stabilan állunk ebben a kibаszott országban, hogy csak úgy ösztökélik az embert a motiváltságra, a kellő öntudatosságra, és hogy néz az már ki, hogy egy férfi bizonyos döntések, lépések előtt kicsit bizonytalanul, esetleg megfontoltan, a lehetséges kockázatokat átgondolva cselekszik... NEM! Egy férfi legyen határozott! Bizony legyen! Egy férfi nem férfi, ha a számára tök ismeretlen területen bizonytalan! Аnyád!).

Mégis mi a szаrt képzeltek ti magatokról? Miért képzelitek azt, hogy valahol Nyugat-Európában, vagy az USA-ban élünk? Miért látni rengeteg kérdést például itt is arról, hogy amíg csóró volt a kérdező, le se szarták a nők, ám amióta megszedte magát, nem győzi hajigálni őket kifelé az ablakon? És mégis mire fel hiszitek magatokat kivételnek, amikor folyton elbuktok a "vizsgán"? És mégis miért áltatjátok a férfiakat, hogy az egzisztencia semmit nem számít?

2015. ápr. 10. 17:08
1 2 3 4
 21/31 Missi_Key ***** válasza:
12%

sztem a 4. pont alap, független az anyagi helyzettől...

az 1. meg azért lenne jó, mert ugye csóri ország, nekem nincs saját, és én anyukáék előtt biztos nem fogok sexelni..szóval ha neki sincs marad a hotel, ami viszont drága...aka nem tudunk hol sexelni...

2015. ápr. 10. 18:50
 22/31 A kérdező kommentje:
Ajaj, kezdi a szél idehordani a szeme... vagyis a "kivételeket", akik majd "kivételként" felsötétítenek, hogy semmi sem úgy van, ahogy gondolom, hiszen a férfiak és a nők nagy része jelen pillanatban is kapcsolatban áll. Nos, 1. hányadik nővel/férfival jöttek végül össze, gondolom, nem első próbálkozásra sikerült senkinek sem a jelenlegi párját megtalálni, 2. boldog-e az a párkapcsolat, 3. kezdődő/végződő párkapcsolat-e, 4. tiszta-e az a párkapcsolat. Ugye-ugye? Nagyon-nagyon sok tényezőből áll, amikor azt vágjátok a pofámba, hogy sokan vannak kapcsolatban álló férfiak és nők. De megint, szerintetek én vagyok a hülye, mert a nők nagy része pénzsóvár érdekpіcsa! Kíváncsi lennék, száz teljesen hétköznapi átlagos nőből vajon mennyi választaná csont nélkül a gazdag helyes férfi és a csóró helyes férfi közül az előbbit. Illetve a pofátlanabb eset: száz nőből mennyien választanák a gazdag rusnya férfi és a csóró helyes férfi közül az előbbit. Na ugye! És megint igazam van! Nektek kéne már magatokba fordulni, és elgondolkodni, hogy vajon ez a "nőgyűlölő" vajon igazat pofázik-e. Ja igaz, nektek nehéz lesz ebbe kicsit belemélyedni, mert "kivételek" vagytok.
2015. ápr. 10. 19:12
 23/31 anonim ***** válasza:
44%

19-es vagyok.

Sajnáltasd csak magad, de szerintem mindenki magasról tesz rád vagy nevet rajtad, amiért ilyen rögeszmés vagy. Nőben te lennél az az idióta p*csa, aki szerint minden férfi egy szemét hazug alak. Az ilyen emberek meg is érdemlik a sorsukat.

"Nos, 1. hányadik nővel/férfival jöttek végül össze, gondolom, nem első próbálkozásra sikerült senkinek sem a jelenlegi párját megtalálni."

És? Most ez mi a kukit zavar téged? Nincs sehol előírva, hogy mindenkinek az első lesz az igazi.

"2. boldog-e az a párkapcsolat, 3. kezdődő/végződő párkapcsolat-e, 4. tiszta-e az a párkapcsolat. Ugye-ugye?"

Akkor is nekem van igazam. Az emberek többsége párkapcsolatban van, a kapcsolat minősége és működőképessége meg két emberen múlik, bármennyire is szeretnéd, nem csak a pár női tagja lehet a hibás, ha nem működik a dolog.

"Kíváncsi lennék, száz teljesen hétköznapi átlagos nőből vajon mennyi választaná csont nélkül a gazdag helyes férfi és a csóró helyes férfi közül az előbbit."

Ha csak annyi különbség lenne közöttük, hogy az egyik gazdag a másik meg csóró, akkor tényleg így lenne, de ez nemtől függetlenül is így van és mindenre igaz. Ha lehetőséged lenne két ingyen autó közül választani akkor te is a jobbat választanád, vagy ha két csaj közül kéne választanod, akkor megint a szebb és csinosabb mellett voksolnál, vagy nem így van? Ja persze, ha te csinálod az normális és elfogadható, ha egy nő, az egy büdös ribi.

"Nektek kéne már magatokba fordulni, és elgondolkodni, hogy vajon ez a "nőgyűlölő" vajon igazat pofázik-e. Ja igaz, nektek nehéz lesz ebbe kicsit belemélyedni, mert "kivételek" vagytok."

Miért kéne magamba nézni más nők szemétsége miatt? Vannak ribik, de nem minden nő az és nem fogom magam amiatt ostorozni mert neked, vagy valaki másnak rossz tapasztalatai vannak.

2015. ápr. 10. 22:14
 24/31 anonim ***** válasza:
áhh teljesen felesleges is neked magyarazni barmit is kerdezõ. Mindegy..nem tudom hany éves vagy de egy bizonyos kor utan te is be fogod latni a nagy igazsagot, amit valaki talan mar irt is itt, a zsak meg a foltja mindig egymasra talal, ergo elöbbutobb mindenki hasonszörü part talal maganak. Ha te teszem azt atlag alatti vagy ugy összessegeben, akkor a nö is az lesz, akivel hosszutavon viszonylag jol meglesztek. Nezz csak jobban szet magad körül.
2015. ápr. 10. 23:16
 25/31 anonim ***** válasza:
68%

Ne akard megérteni a nőket, mert csak megbolondulsz. :D

Én a magam részéről úgy vagyok vele, hogy minél távolabb vannak tőlem, annál jobb nekem. :)

2015. ápr. 11. 00:30
 26/31 anonim ***** válasza:
37%
#24: Jah, tudod, a nőgyűlölő férfi találjon magának egy férfigyűlölő nőt, hogy együtt utálhassák egymást, szerintem tök romantikus <3
2015. ápr. 11. 00:39
 27/31 anonim ***** válasza:
45%
Erröl csak az az a velemenyem, hogy aki valoban utalja a masik nemet, az ne akarjon tarsat, legyen meleg, leszbi vagy aszexualis.
2015. ápr. 11. 01:22
 28/31 anonim válasza:
31%

Nyugodtan durrants sеggbe egy kant, ha annyira utálod a nőket. Nem kötelező csajozni, főleg ha nem is szereted őket.

Különben azt látom, hogy mindenféle trógernak akad nője. Neked azért nincs, mert egy akkora gyökér vagy, amilyet ritkán hord a hátán a Föld.

2015. máj. 11. 23:30
 29/31 A kérdező kommentje:

#28:

Egy, ha nő vagy: legalább megszabadulsz egy sеggfejtől, aki ki nem állhatja a moslék fajtádat. Ezáltal fingom sincs, mit durrogsz itt, mint egy megsértett hülyegyerek. Van lehetőséged válogatni a vezérhímek között is, úgyhogy takarodó.

Kettő, ha bak vagy: nem szorulok buzіánuszra, az egyéb szükségleteimet - mint a férfiak nagy többsége (még kapcsolatban is) - megoldom kétkezi munkával, if you know what I mean. Kiegészítésképpen mivel eggyel kevesebb a konkurenciád - a nőkért harcoló kíméletlen, vérszomjas hadseregben -, így picivel nagyobb esélyed jut pіnát szerezned.

Úgyhogy tök mindegy, ki vagy, mi vagy, mindenképp jól jársz, ergo szerintem nincs az a hülye, aki megérti a vergődésed. Na szevasz!

2015. máj. 12. 00:07
 30/31 anonim válasza:
Add lentebb az igényeidet, a felfújt szájú és mellű, agyonfestett, szolizott plastic pláza cicáktól mit vársz? És itt jön a 2-es számú kérdés: A férfiak miért csak a "műanyag" cicákra buknak?
2016. ápr. 18. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!