Vannak itt szegény lányok?
Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 20:37
1/10 anonim válasza:
Te is szegény lány vagy, vagy egy gazdag fiú, aki fel akar karolni egy szegény lányt, vagy egy szegény fiú, aki egy sezgény lányt keres, hogy megértsétek, elfogadjátok, támogassátok egymást?
2/10 anonim válasza:
Vagy egy gazdag lány, hogy megérdeklődje, milyen szegény lánynak lenni? :)
3/10 anonim válasza:
Nincsenek, mert netre se tellik nekik.
4/10 anonim válasza:
nemtom, de én pénzes vagyok és ha van itt vmi csöves aki jó partyarc és jól néz ki akkor felkarolom.
elvégre mindenkinek jár egy esély.
22f
5/10 anonim válasza:
4. Ez olyan szép, meghatódtam. :D
7/10 anonim válasza:
A válaszolóknak: A kérdező fiú és Richárdnak hívják, ennyiben biztos vagyok. Az anyagi helyzete sajnos nem derül ki a felhasználónevéből.
A kérdezőnek: Biztos vannak nem túl tehetős lányok itt is. De miért fontos az neked, hogy egy lány szegény legyen? A pénztől függetlenül is lehet valaki normális.
8/10 anonim válasza:
Akkor ezek szerint a kérdező Richie Rich?
9/10 anonim válasza:
Attól hogy ricsikE a felhasználóneve, miből gondolod hogy Richárdnak hívják, illetve hogy fiú?
10/10 A kérdező kommentje:
vannak itt szegény lányok?
2013. dec. 16. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!