Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itthon, azaz a hárommillió...

Itthon, azaz a hárommillió koldus országában mégis mi a jó francot képzelnek a nők az irracionális, teljességgel kivitelezhetetlen elvárásaikkal?

Figyelt kérdés

Hanyagoljuk most a külsővel szemben támasztott elvárásokat, attól is elégszer szoktam agyfаszt kapni, de most ne vegyük számításba ezeket, külön kategória, majd legfeljebb valamelyik következő kérdésemben vesézgetem-májazgatom.

VISZONT! Mi az, hogy egy 25-30 éves férfinak - ebben a csóró országban, ahol a fizetésed szinte háromnegyede (hiszen miután lehúzták a fizudból az adót, a boltban attól még meg kell venned a szintén adóval megfűszerezett kenyeret, tejet) elmegy az állambácsinak - legyen:

1. saját lakása (de jobb, ha inkább valami modern családi ház szerepel a lajstromon),

2. saját autója (nehogy valami régi, csotrogány Opel Kadettre gondolj, de ne is egy egérkamion Daewoo Matizra),

3. jól menő állása, fizetése (igen, a koldusok ezrei között legyen jó állásod, a cégnél a sok, minimálbérért robotoló alkalmazottat lefölözve neked legyen csúcsfizetésed),

4. magabiztossága, határozottsága, céltudatossága (hiszen gazdaságilag olyan stabilan állunk ebben a kibаszott országban, hogy csak úgy ösztökélik az embert a motiváltságra, a kellő öntudatosságra, és hogy néz az már ki, hogy egy férfi bizonyos döntések, lépések előtt kicsit bizonytalanul, esetleg megfontoltan, a lehetséges kockázatokat átgondolva cselekszik... NEM! Egy férfi legyen határozott! Bizony legyen! Egy férfi nem férfi, ha a számára tök ismeretlen területen bizonytalan! Аnyád!).

Mégis mi a szаrt képzeltek ti magatokról? Miért képzelitek azt, hogy valahol Nyugat-Európában, vagy az USA-ban élünk? Miért látni rengeteg kérdést például itt is arról, hogy amíg csóró volt a kérdező, le se szarták a nők, ám amióta megszedte magát, nem győzi hajigálni őket kifelé az ablakon? És mégis mire fel hiszitek magatokat kivételnek, amikor folyton elbuktok a "vizsgán"? És mégis miért áltatjátok a férfiakat, hogy az egzisztencia semmit nem számít?

2015. ápr. 10. 17:08
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Olyanok mint a Spongyabobban Rákuram!

Pénz!!!

2015. ápr. 10. 17:14
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az országban nagyon fel van hype-olva a pina.
2015. ápr. 10. 17:15
 3/31 anonim ***** válasza:
tiszteletem nagy Úram! megint igazad van akányhányszor ismerkedek mondom hogy építő iparban dolgozom ha van munka! erre én vagyok tróger koszos pénztelen tróger! egyszer ha nincs más munka? a munka nem szégyen az a szégyen aki nem dolgozik
2015. ápr. 10. 17:16
 4/31 anonim ***** válasza:
# 3 Igy igaz!!!!!
2015. ápr. 10. 17:18
 5/31 anonim ***** válasza:
74%

Hát, ha anyagias nőket fogsz ki, akkor ezeket tapasztalod! De szerencsére vannak kivételek is, ezét nem kell kérdéseddel általánosítani!

Inkább csak jobban meg kéne válogatnod a partnereidet, és nem kéne kiakadni, ha a 20. is még anyagias, mert lehet, hogy te is az lehetsz! Csak feltételezem!

Nő létemre minek várnám el ezeket a pasitól? Ha szeretem, akkor szeretem ezek nélkül is. Ennyi. :) Számomra nem ezek a mérvadók, amiket ide leírtál, max csak a 4.-es pont, amivel jó, ha rendelkezik a srác.

2015. ápr. 10. 17:19
 6/31 anonim ***** válasza:
83%
Téged se azért utasítanak vissza ,mert csóró vagy,az már biztos ...
2015. ápr. 10. 17:19
 7/31 anonim ***** válasza:
56%

Ez amit leírtál max az elvárás oldal, valami képzelt álomvilág, és a kategóriát elnézve valószínűleg tizenéves agyhalott libák kommentjeiből szűrted ezt le. A valóság a saját környezetemben az, hogy megtalálja a zsák a foltját: annak lesz tehetősebb férje akinek magának is jól fizető állása van. Lakást meg együtt hoznak össze a párok fizuból/örökségből/hitelből.

Szeretnék-e olyan pasit akinek jó állása, saját lakása és drága autója van? Hogy a fenébe ne. Összejönnék-e olyannal aki alig keres valamit, albérletben lakik és busszal jár, ha amúgy jó fej, szórakoztató és szimpatikus? Igen.

2015. ápr. 10. 17:20
 8/31 anonim ***** válasza:
54%

Ha ezek annyira elterjedt elvárások lennének, elmondanád, hogy van mégis rengeteg minimálbérből élő férfinak is felesége, barátnője?

Tény, hogy van ilyen is, de nem minden nő pénzéhes, meg itt is érvenyes a kereslet-kínálat elv.

2015. ápr. 10. 17:22
 9/31 anonim ***** válasza:
Sokan azt hiszik, hogy minden a pénztől függ. Férfiak-nők egyaránt. Aztán ahogy túl esel pár kapcsolaton rájössz, hogy a pénz ugyan megkönnyít ezt-azt, de egy kapcsolat sikere egyáltalán nem az anyagi helyzettől függ.
2015. ápr. 10. 17:24
 10/31 anonim ***** válasza:
már megint az okoskodó nők hogy jaj miért a pénzéhesekel álltok szóba? én 10 ből 9 nő hajt el ha megtudja ki vagyok ezek szerint én csak álmodtam ezeket nem de? nem baj van 1 korosztály akiket nem érdekli hogy mit dolgozom hanem az érdekli hogy milyen vagyok :)
2015. ápr. 10. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!