Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itthon, azaz a hárommillió...

Itthon, azaz a hárommillió koldus országában mégis mi a jó francot képzelnek a nők az irracionális, teljességgel kivitelezhetetlen elvárásaikkal?

Figyelt kérdés

Hanyagoljuk most a külsővel szemben támasztott elvárásokat, attól is elégszer szoktam agyfаszt kapni, de most ne vegyük számításba ezeket, külön kategória, majd legfeljebb valamelyik következő kérdésemben vesézgetem-májazgatom.

VISZONT! Mi az, hogy egy 25-30 éves férfinak - ebben a csóró országban, ahol a fizetésed szinte háromnegyede (hiszen miután lehúzták a fizudból az adót, a boltban attól még meg kell venned a szintén adóval megfűszerezett kenyeret, tejet) elmegy az állambácsinak - legyen:

1. saját lakása (de jobb, ha inkább valami modern családi ház szerepel a lajstromon),

2. saját autója (nehogy valami régi, csotrogány Opel Kadettre gondolj, de ne is egy egérkamion Daewoo Matizra),

3. jól menő állása, fizetése (igen, a koldusok ezrei között legyen jó állásod, a cégnél a sok, minimálbérért robotoló alkalmazottat lefölözve neked legyen csúcsfizetésed),

4. magabiztossága, határozottsága, céltudatossága (hiszen gazdaságilag olyan stabilan állunk ebben a kibаszott országban, hogy csak úgy ösztökélik az embert a motiváltságra, a kellő öntudatosságra, és hogy néz az már ki, hogy egy férfi bizonyos döntések, lépések előtt kicsit bizonytalanul, esetleg megfontoltan, a lehetséges kockázatokat átgondolva cselekszik... NEM! Egy férfi legyen határozott! Bizony legyen! Egy férfi nem férfi, ha a számára tök ismeretlen területen bizonytalan! Аnyád!).

Mégis mi a szаrt képzeltek ti magatokról? Miért képzelitek azt, hogy valahol Nyugat-Európában, vagy az USA-ban élünk? Miért látni rengeteg kérdést például itt is arról, hogy amíg csóró volt a kérdező, le se szarták a nők, ám amióta megszedte magát, nem győzi hajigálni őket kifelé az ablakon? És mégis mire fel hiszitek magatokat kivételnek, amikor folyton elbuktok a "vizsgán"? És mégis miért áltatjátok a férfiakat, hogy az egzisztencia semmit nem számít?

2015. ápr. 10. 17:08
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

#7: "Összejönnék-e olyannal aki alig keres valamit, albérletben lakik és busszal jár, ha amúgy jó fej, szórakoztató és szimpatikus? Igen."

Hazugság! Dehogy jönnél te össze vele. Leírom röviden, mit csinálnál: mivel nem pénzszаró az ipse, így azonnal rástartolnál a hibáira, és 100%, hogy találnál benne valami kifogásolnivalót, amire ráfognád, hogy emiatt nem akarnál vele összejönni. Közben meg a fejétől bűzlik a hal: azért nem kell a srác, mert szerényen eléldegél egyedül havi 100-110 nettóból.

#8: "Ha ezek annyira elterjedt elvárások lennének, elmondanád, hogy van mégis rengeteg minimálbérből élő férfinak is felesége, barátnője?"

Ezek a srácok nagyrészt a húszas éveikben végig egyedülállók voltak, vagy esetleg komolytalan kapcsolatokban volt részük. Harminc körül találnak egy korban hozzájuk közeli kb. 28-30 éves kiélt nőt, aki szeretne végre megállapodni valahol, mert éveken keresztül nem kopogott az ajtaján a BMW-s herceg (vagy éppen éveken keresztül ilyenekkel dugatták magukat, csak a herceg éppenséggel lepattintotta őket), s ha ló nincs, jó a szamár is alapon megállapodnak végül egy szerény életvitelű melóssal. Nagy logika.

2015. ápr. 10. 17:30
 12/31 anonim ***** válasza:
27%
Abszolut igaza van a kerdezonek. Nem tudom, egyesek mit kepzelnek magukrol, pusztan mert pinaval szulettek. Viccmaraton nehany no...:) Meg mielott megkapnam, h csoro vagyok es irigy, sajnos nem. :D
2015. ápr. 10. 17:33
 13/31 anonim ***** válasza:
32%

Ahhoz képest, hogy egyesek mennyire leszólják a nőket, azt azért ne felejtsétek el, hogy Ti, férfiak, sehol sem lennétek nélkülünk, Nők nélkül!

Azért, mert egyesek kifogtak néhány buta és anyagias libát, attól még vannak normális értékekkel bíró nők is a világon!

2015. ápr. 10. 17:38
 14/31 anonim ***** válasza:
45%
7-es vagyok, amikor megismertem a férjem kevesebbet keresett nálam, albérletben lakott 3 másik sráccal és még jogsija sem volt (pedig már 28 éves volt akkor). Amúgy 6-osnál a pont.
2015. ápr. 10. 17:39
 15/31 anonim ***** válasza:
11/14 én is ezt tapasztalom ! ezért nem kell nekem nő soha inkább másik korosztályt választom engem ne akarjon 1 kapuzárási pánikos nő akinek csakazért kellek nehogy egyedül maradjon :D inkább akkor nőtlen halok meg :D
2015. ápr. 10. 17:42
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell aggódni. Hamar ráeszmélnek a pénzéhes nők arra, hogy az idő bizony az ellenségük. Meglátszik majd a kor rajtuk, akármilyen jól is tartják magukat. És bizony lecserélik őket fiatalabbra, mert nem az eszükért tartják őket.
2015. ápr. 10. 17:51
 17/31 anonim ***** válasza:
72%

Istenem kérdező....Értjük, hogy vannak ilyen nők, akik csak ezekre hajtanak, sőt, tudjuk is, de ne általánosíts, könyörgök. Attól, hogy te csak ilyeneket fogtál ki, az nem feltétlenül az ő hibájuk, talán te kerestél rossz helyen.

A válaszodból pedig lerí, hogy bunkó is vagy. biztos vagy te abban, hogy "csak" ezek miatt hagytak ott a lányok? -.-'

2015. ápr. 10. 18:02
 18/31 anonim ***** válasza:
80%

Sose volt meg igazan penzes, ugymond menõ pasim. Termeszetesen nem is vagyok az a bomba, menõcsaj kategoria...es még hanyan vagyunk igy...

Ja de hogy neked igazabol ez faj, hogy a menõ csajok ilyenek...

2015. ápr. 10. 18:24
 19/31 anonim ***** válasza:
28%

8-as vagyok.

"Ezek a srácok nagyrészt a húszas éveikben végig egyedülállók voltak, vagy esetleg komolytalan kapcsolatokban volt részük. Harminc körül találnak egy korban hozzájuk közeli kb. 28-30 éves kiélt nőt, aki szeretne végre megállapodni valahol, mert éveken keresztül nem kopogott az ajtaján a BMW-s herceg (vagy éppen éveken keresztül ilyenekkel dugatták magukat, csak a herceg éppenséggel lepattintotta őket), s ha ló nincs, jó a szamár is alapon megállapodnak végül egy szerény életvitelű melóssal. Nagy logika."

Jól van, nyugtasd csak magad ezzel, ha annyira akarod. Most esett csak le, hogy ki vagy, nincs is értelme választ írni, mert úgyse jut el az agyadig. Hajtod a hülyeséged már hónapok óta. Nincs véletlenül valami mentális betegséged amúgy?

Mit vársz egyáltalán ezektől a kérdésektől? Nőgyülölőket toborzol és ki akarsz minden nőneműt írtani, vagy mi? Esetleg azt hiszed megtéríted a pénzéhes csajokat?

Tudod mit, ne is gondolj ránk nőkre, még így is elszívjuk az energiád és a pénzed. Kihasználunk, tönkreteszünk és megalázunk. Mi testesítjük meg a gonoszt. Nem véletlen a hasonlóság!

[link]

2015. ápr. 10. 18:45
 20/31 anonim ***** válasza:
59%

Hű de mérges vagy kérdező. Amúgy az én párom a 2. ponton kívül minden másiknak megfelel (az is tervbe van még idén lesz, bár nem sürgős nekem van kocsim azzal is elvagyunk).

A vicc az volt, hogy mikor összejöttünk nekem semmiféle elvárásom se volt (előtte még az egyetemen volt párkapcsolatom ugyanolyan csóró diákok voltunk mindketten aztán semmi pár évig csak munka). Akkor váltottam munkahelyet kezdtem önálló életet eszembe nem jutott pasizni, időm se lett volna rá annyit dolgoztam. Mondanom se kell munkahelyen ismertem meg. Magamról nem képzelek semmit, a képzelgés és álmodozás helyett inkább felmutatok egy pároméhoz hasonlóan jó állást (ugyanaz a végzettségünk), kocsit, megtakarítást és egy (az ő igényeinek megfelelő) társat. Külsőről most nem beszélek, a háztartás vezetése, főzés stb. szerintem ilyen szempontból irreleváns (bár abban is elég jó vagyok szerinte).

Ha az itteni kérdésekből tájékozódsiz eléggé félre leszel informálva. Ide kérdést nem többségében a boldog párkapcsolatban élők szoktak írogatni. Ha kórházba mész és csak az ottani embereket nézed utána magabiztosan állíthatnád, hogy a társadalmunk többsége beteg?

Nem értem miért csodálkozol az anyagiasságon ha szándékosan vagy tudat alatt pont azt keresed. A kiírás hevessége alapján veled nem az anyagiasság a gond hanem az ebből adódó frusztráció amit kivetítesz minden nőre. Az meg, hogy megmondod valaki így vagy úgy cselekedne szimpla hülyeség, nem vagy az adott ember bőrében nem tudhatod hogyan cselekedne, mivel nem egyformán gondolkodunk.

Az érved meg, hogy rengeteg kérdést látni a témában, elég gyerekes. Arról is rengeteg kérdés van, hogy sok pasi miért hülyíti a csajokat ilyen alapon azt is igaznak, és minden pasira fennállónak kell tekinteni?

2015. ápr. 10. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!