Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Duci csajok! Miért nem mertek...

Duci csajok! Miért nem mertek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nagyon bejönnek a dundi lányok, de nem veszik komolyan az ember közeledését, vagy félnek...

Miért?

18F

2015. ápr. 9. 16:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2%
10/10 ez ott van :D am igazad van itt mindenki sír de változtatni hogy jó legyen az luxus
2015. ápr. 9. 17:18
 12/17 anonim válasza:
56%
Mert néha még tükörbe sem merek nézni (pedig már sokat fogytam), nem hogy ismerkedni...
2015. ápr. 9. 23:59
 13/17 anonim válasza:
78%
Kedves 10. valaszolo. Kepzeld el van ilyen betegeseg(tobb is ) pl a pajzsmirigy betegseg. Van egy fajtaja amiatt egy kilot sem hizol a masik miatt meg a viz is meglatszik rajtad. Az egyik ismerosomnem a pajzmirigy melle meg anyagcsere zavara is van tehat meg az is neheziti a dolgat. Koversegrol nem mindenki ki tehet es nem teljesen igenytelenseg. Az,hogy valaki mekin meg chipsen es mert o mast nem hajlando enni az magara vessen. En sajnalom azokat akik betegseg miatt koverek. Foleg ha latom bennuk az akaratot .
2015. ápr. 11. 23:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Én imádom a dagi csajokat dugni, több rajtuk a szeretni való. 25F
2015. ápr. 14. 18:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Onbizalomhiany miatt es valoszinuleg azt hiszik, hogy csak viccbol akarsz toluk valamit.
2015. ápr. 14. 18:46
 16/17 anonim válasza:
Önbizalomhiány. 16/L
2015. ápr. 29. 21:07
 17/17 anonim válasza:
Sztm meg igen is szépek a testes csajok 😀🤤 nem úgy mint az a sok pálcika csak hogy rá nézel és el megy a kedved (ez csak az én véleményem ne vegye senki magára)
2020. nov. 29. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!