Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Duci csajok! Miért nem mertek...

Duci csajok! Miért nem mertek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nagyon bejönnek a dundi lányok, de nem veszik komolyan az ember közeledését, vagy félnek...

Miért?

18F

2015. ápr. 9. 16:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
mert nincs önbizalmuk ezért félnek ismerkedni
2015. ápr. 9. 16:37
 2/17 anonim ***** válasza:
60%
Kisebbségi komplexus. Nálam is meg van csak éppenséggel azért mert nagyon vékony vagyok és nem kellek a lányoknak. :/ 21/F
2015. ápr. 9. 16:37
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
Mert a közmédia azt terjeszti hogy ha nem vagy vékony és szőke és nem nézel ki úgy mint egy r*ianc akkor nem vagy szép.
2015. ápr. 9. 16:38
 4/17 anonim ***** válasza:
83%

Mert a közmédia azt terjeszti hogy ha nem vagy vékony és szőke és nem nézel ki úgy mint egy r*banc akkor nem vagy szép.

Tessék helyesen :D

5/17 anonim ***** válasza:
11%
Mert tudják magukról, hogy hájasak és még maguktól is undorodnak. Ha maguknak sem tetszenek, akkor, hogy hinnék el, hogy másnak tetszenek.
 6/17 anonim ***** válasza:
én ismerek pár dundi lányt és évek óta pasijuk van
2015. ápr. 9. 16:39
 7/17 anonim ***** válasza:
35%
Mert ocsmányak vagyunk.16/l
2015. ápr. 9. 16:42
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Amikor tízből kilencszer kiderül, hogy "nagyon aranyos lány vagyok, jó velem beszélgetni, de nem engem keresnek" azt a tízből egyet már nem nagyon tudod elhinni sem... Sok elutasítás ér minket, szóval próbálj meg egyértelműbb lenni a kiszemelteddel. Hátha észreveszi, hogy éppen mi is a helyzet.
2015. ápr. 9. 16:45
 9/17 anonim ***** válasza:
16%
épp az imént írt rám egy dagadt csaj és volt pofája megkérdezni, hogy járnéke- vele én a vékony swag páwa menő srác ^^
2015. ápr. 9. 17:07
 10/17 anonim ***** válasza:
17%
Mert mondjuk le kéne egy fogyni egy kicsit, és ezzel ők is tisztában vannak, hogy a saját igénytelenségüknek köszönhetően nem kellenek senkinek. Mert valljuk be, a kövérség = igénytelenség. Nekem ne jöjjön azzal senki, hogy van ilyen betegség, mert agyfаszt kapok! A haláltáborokban vajon miért nem szenvedett senki ilyen "betegségben"?
2015. ápr. 9. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!