Extravékony lányok akik emiatt nem mertek ismerkedni sokan rátok várnak. Hát hol vagytok?
Figyelt kérdés
:)2015. jan. 17. 20:55
1/8 anonim válasza:
mivan, foteldonjuan, nem mersz odamenni hozzájuk?
2/8 anonim válasza:
Képzelem milyen megnyerő pasi lehetsz, ha szombat este a Gyakorin próbálsz csajozni.
3/8 Unpredictable válasza:
Itt vagy, én hőőős hercegem!
4/8 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy az ilyen lányoknál nagyobb esélyem lesz, mivel én is elég vékony vagyok (176cm 60kg), de tévedtem, mert ők is az izmos, jó kiállású férfiakra buknak.
5/8 anonim válasza:
a pszichiátrián anorexia nervosával diagnosztizálva
:)
6/8 A kérdező kommentje:
én erőemelő vagyok:)
2015. jan. 17. 21:11
8/8 anonim válasza:
5-ös elmész a fszomba! NEM mindenki anor. nerves, csak, mert sovány, ha meg az, azt rhadtul nem :) - nak kell venni, mert HALÁLOS betegség!
Én 46 vagyok a 168-hoz, eszek egy csomót, de egy deka nem jön rám. És UTÁLOM, hogy ilyen gebe vagyok.
Kérdező: vagyunk páran, de inkább TE nem mersz ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!