Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit jelenthet ha egy lány a...

Mit jelenthet ha egy lány a szemeidet nézi?

Figyelt kérdés
Már nem egyszer fordult elő hogy beszélgetés közben a szememet nézi és elbambul !! Teljesen le van akkor blokkolva mondhatok akkor neki bármit nem nagyon reagál !! És után azt mondja hogy elmerült a tekintetemben ( mediterrán kék színű a szemem és iszonyat hosszú a szempillám is ) Lehet hogy Szerelmes lett a Tekintetembe ????

2015. ápr. 9. 13:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Vagy pedig beléd. :))
2015. ápr. 9. 13:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Petra ne flörtölj :D
2015. ápr. 9. 13:14
 3/10 anonim válasza:
Hány èves? Ès te? Ez attol is függ...!
2015. ápr. 9. 13:17
 4/10 anonim válasza:
#3 as vagyok èn akkor szoktam nèzni amikor szerelmes vagyok,ès belenèzek a szemèbe ès másodpercekig nèzem,nèznèm többig,de elkapom a tekintetem es ha belenèzèk,csak ő ès èn lètezünk,megszünik a világ,azt èrzeem hogy összetartozunk...de az3rt leírod hogy hány evesek vagytok?
2015. ápr. 9. 13:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Én 19 ö meg 18
2015. ápr. 9. 13:30
 6/10 anonim válasza:
Tuti tetszel neki...
2015. ápr. 9. 13:36
 7/10 Girgoy ***** válasza:
Szerintem ez inkább amolyan "élménymegosztás", mint valódi kérdés. A választ Te is tudod, nem nehéz rájönni. :)
2015. ápr. 9. 13:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Az a Baj hogy a Választ nem tudom mert van neki barátja igaz kb 2 hete vannak együtt !Én ismerem a Lányt 3 hónapja és aludt már nálam de nem volt semmi mert nem kezdenék ki egy baráttal ! lehet hogy igy gáznak tűnik hogy nem kezdenék ki vele de hát mégis csak a legjobb Barátom
2015. ápr. 9. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Szuggerál hogy vetkőzz le előtte és kezdj el szarni
2015. ápr. 9. 14:22
 10/10 A kérdező kommentje:
azt a k***a te egy zseni vagy :D
2015. ápr. 9. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!