Lányok szerintetek miért nézi el a lány minden hibámat?
Többször volt, hogy az írott szavai nem voltak egyértelműek a lánynak.Amikor hibáztam felé mindig elismertem, bocsánatot kértem.Minden esetben az volt a válasza "Ne sajnáljam,Nem hibáztam,Ne kérjek bocsánatot ...stb" Sőt miutána nagyon azt éreztette velem hogy csak hülyíteni akar szembesítettem a saját szavaival aminek ellent mond. A válaszában válltig állítja hogy csak barátságot tud adni. Másnap mintha nem történt volna semmi. Nem értem ennyire hülyének akarna nézni vagy ennyire egymást akarjuk..
Női szemmel nézve, ha én csak barátságot akarok és a srác hozzám vágja egy idő után a saját szavaimat minden nemű kapcsolatot megszakítanék vele, de a lány nem ezt tette.Tudja hogy azt érezteti velem, hogy le akar koptatni és ha így van akkor már rég nem reagálna szerintem.Már a munkahelyemet is megkörnyékezte egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!