Sracok! Szivesen vennetek egy ilyen lany kozeledeset?
Figyelt kérdés
Hofeher bor vilagoskek szem szeplos vagyok (mindenhol) es voros hajam van.Es 16 eves vagyok.Kicsit felenk vagyok de ismerosokkel jol elbeszelgetek.Nok kozott magasnak szamitok (1,71m) es vekony vagyok (56kg)2015. ápr. 9. 09:56
1/9 anonim válasza:
Aha, szeretem a fehér bort. A vöröstől sok a savam....
2/9 anonim válasza:
A leírás alapján szívesen venném...
3/9 anonim válasza:
elég ritkalehet az ilyen csaj :D szóval ja..én szívesen venném :) csak a fehérbőr...napozástól sem tudsz lebarnulni??:D csak leégsz?:D de a többi rendbenvan :D talán a magaságodhoz kicsit vékonyvagy - 22f
4/9 anonim válasza:
Nekem ilyen az idealom. ^^ (esetleg privatba egy keppel nem szansz meg? :3 )
Szoval egy ilyen lanyt szivesen latnek nap mint nap :)
De hogy egy lany kozeledjen.. Az fura . marmint a fiunak kell :P
18/f
6/9 anonim válasza:
Szívesen venném :) Kicsit fura, hogy méterben adod meg a magasságodat, de végül-is nem zavar :D Pesti vagyok, kb. 7500 nap idős, 0.077t nehéz, 1810mm magas. :D Ha szeretnél, írj bátran :)
8/9 anonim válasza:
A leírás alapján mindenki csodaszép arccal képzel el. Pedig a vörös csajok vagy nagyon szépek, vagy nagyon csúnyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!