Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan küzdjem le ezeket a...

Hogyan küzdjem le ezeket a félelmeimet?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. A problémáim alapja az erős önbizalom hiány. Sajnos még nem volt barátnőm, szeretnék nagyon, de mégis stresszelek hogy jaj mi lesz ha lesz? Én nem nagyon akarnám felvállalni iskolában, mert ott nagyon kimacerálnának miatta. Attól hogy meg kellene fogni a lány kezét megint tartok, mert mi van ha találkozunk egy ismerőssel? Mit mondanak mások? Társaságban megölelni, megcsókolni se mert biztosan a gúny a macera tárgya lennék. Sajnos elszúrtam dolgokat az iskolában, így nincsenek valami jó véleménnyel rólam, pluszban elég csúnya is vagyok, így nem sok esélyem van egy lánynál sem. Eddig akiknél próbálkoztam mind egytől egyik lepattintott. Mit csináljak hogy legalább randira eljöjjön velem egy lány, és hogyan tegyem magam túl ezeken a dolgokat amitől félek, vagy amit nem akarok? Köszi
2015. ápr. 7. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
nincs mit!
2015. ápr. 7. 21:49
 2/7 anonim válasza:
Ha valakibe szerelmes vagy minden percet vele akarsz tolteni es buszken mutatkozoll mellette.(pl a csaladodnak bemutatod) Higgyj magadban es biztos talsz majd egy hozzad megfelelo lanyt:) Masok rosszindulatu velemenyere ne addj csak irigykednek!
2015. ápr. 7. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Valóban nincs semmi gond a híred nem számít de ne a te sulidból válasz biztos hogy roszul jársz ha eddig is így jártál max uj lányal a többi dologmiatt nem fognak cikizni a többiek ha meg igen

hta

akkor

Ki nem szarja leeee

2015. ápr. 7. 21:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Várd meg, míg új iskolába kerülsz és változz meg kívül-belül, ne te légy a külön lúzer srác. Vedd ki magad a közösségi életből, rengeteg kevésbé jó külső adottságú srác van ilyen körökben, és ők mind sikeresebbek is a lányoknál. Ezt az egy évet érettségiig meg bírd ki.
2015. ápr. 7. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Elég csúnya is vagy?

Hát akkor miről beszélünk?

Tegyél róla hogy ne legyél csúnya.

2015. ápr. 7. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Eloszor is sz@rd mar le,hogy mit gondolnak masok mert igy soha nem lesz baratnod.

Szedd ossze magad es merd felvallalni. Ha cikiznek miatta az csak irigysegbol teszik. Legyel bator es magabiztos ugy majd hamar lesz baratnod. Ja es meg valami, LEGYEL BUSZKE RA HOGY VELED VAN A LANY! Nincs annal jobb erzes mintha buszken jarnak kelnek velunk az oldalukon.

18/L

2015. ápr. 8. 02:22
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!! Így leírva könnyebb de a valóságban nagyon nehéz. Azt hogy csúnya vagyok azon sajnos változtatni nem tudok.
2015. ápr. 12. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!