Félek szexelni hogyan küzdjem ezt le?
Figyelt kérdés
Akárhányszor összejönnék valakivel mindig megfutamodik. Egyszerűen csak felek a dologtol. Mar attól is hogy valaki engem taperol. Nem tudom az okát de szeretnem megtalani. Segítsetek!! 18L2014. dec. 8. 20:48
2/7 anonim válasza:
majd ha tényleg szeretsz valakit akkor nem fog zavarni ha taperol :)
3/7 anonim válasza:
pszichológus segíthet. lehet gyerekkori bántalmazás, ami tudatalatt rögzült. nem árt utánajárni
4/7 anonim válasza:
Jav.: "megfutamodok". :)
Nem kell erőltetni, még nem állsz rá készen. Ha szerelmes leszel valakibe, vele sokkal könnyebben fog menni.
5/7 anonim válasza:
Átérzem a helyzeted: Bal oldalon masodperceken belül az 'üzeneteid' fül mellett megjelenik egy több jegyű szám.
Hogy válaszoljak is: Bízz egy kicsit abban, akit megkedvelsz.
6/7 anonim válasza:
Szerintem neked egy olyan fiú kéne, aki ezt teljes mértékben megértené, és szépen fokozatosan haladna veled ilyen téren. És ha tényleg tetszetek egymásnak, akkor el kéne lazulnod.
7/7 anonim válasza:
Kicsim lehet, hogy leszbikus vagy.
nekem is félelmetes és rossz volt amikor még fiúkkal voltam, de amióta nőkkel csinálom sokkal jobban élvezem és imádom.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!