Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi lehet a baj velem?

Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
Lány létemre érzelmileg egy nagy 0 vagyok. Teljesen hidegen hagy- sőt, idegesít- ha valaki próbál közeledni felém. Nálam ez csak akkor megy, ha én akarok közeledni valaki felé. Mások is mondták már hogy nagyon rideg és tisztára érzelemmentes vagyok, és nem tévedtek sokat. Kiráz a hideg ha valaki megölel, megsimogat stb. És nem tehetek róla. Itt vagyok lassan 18 és még nem volt 1 pasim sem ez miatt. Erre van valami megoldás vagy nem is tudom már mit csináljak.

2015. ápr. 7. 19:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem tudtad hogy van barátja? milyen jeleket adott irányodba?
2015. ápr. 7. 20:56
 12/17 anonim ***** válasza:
20:07-es: Együtt jártunk haza, beszélgettünk. Romantikus zene számokat küldött, aztán én is neki. Afelől kérdezgetett, hogy milyen lányokat szeretek, még videót is küldött néhány lány típusról, hogy kipuhatolózza.
2015. ápr. 7. 20:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet szegényt félreértetted:)
2015. ápr. 7. 21:01
 14/17 anonim ***** válasza:

20:07-es: Ő kezdeményezett, ő ült mellém először és ő kezdte el ezt a "haverkodós" dolgot a legeslegelején. Nekem eszembe se jutott volna odamenni hozzá. Volt még 1-2 más apróság, amit nem sorolnék.

De aztán végül olyan dolgok következtek, hogy azzal dicsekedett, hogy a barátja apjának étterme van, meg, hogy a barátja apja autót vett a fiának, mert hogy épp most teszi le a jogsit, stb...

2015. ápr. 7. 21:03
 15/17 Kisboltos ***** válasza:

Azt írtad, hogy akkor megy az ismerkedés, ha te közeledsz másokhoz. Ezek szerint már volt olyan, aki tetszett, igaz?

Esetleg lehetnek mások is, szóval egyáltalán nincs veled semmi baj. Kicsit zárkózottabb vagy, megtartod magadnak az érzéseidet. Ez nem baj. Legalábbis én így látom. Javíts ki kérlek, ha nagyot tévednék.

2015. ápr. 7. 22:22
 16/17 anonim ***** válasza:
nem vagy véletlenül pszichopata?
2015. ápr. 7. 22:23
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, látom más téma felé is elhajlottak a kommentek. A hősszerelmesnek üzenném h nincs igaza: boldogság van, csak rossz helyen keresed:) de igazság az tényleg nincs. És utolsó! Nem, nem vagyok pszichopata:D a rideg emberekről sokan azt gondolják h azok, vagy azok lesznek előbb-utóbb, DE NEM. Pont h a pszichopaták személyiségükből adódóan számítóak, felszínesek és kétszínűek. Persze a ridegség is közrejátszik, de én nem tudom megjátszani magam. Ez olyan mint a pedofiloknál, ők meg udvariasak és kerülik a konfliktusokat.
2015. ápr. 10. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!