Miért nem találkozik velem?
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel olyan jól elbeszélgetek,de mivel nem erre lakik ezért csak facebookon dumálgatunk.. úgy szeretnék vele talákozni,de fel se hozza a tali ötletét én meg nem merem mert úgyse akar velem találkozni :(2015. ápr. 6. 16:59
1/5 aladar12 válasza:
ő fél, hogy nem akarsz vele, te meg félsz, hogy ő nem akar veled. emiatt soha nem is fogtok.
2/5 anonim válasza:
Semmi gond bébi, csak azért nem vetettem még fel, mert nemvolt pénzem. Mindjárt írok face-n és ott folytatjuk!
3/5 anonim válasza:
Miből gondolod hogy nem akar találkozni? Ha nem hívod el sosem tudod meg :D
4/5 anonim válasza:
Írd meg neki ,hogy szeretnél.....
5/5 Hóbogyó válasza:
Bármennyire is konzervatívan hangzik ha arra nem képes hogy legalább megemlítse a dolgot akkor szerintem inkább hagyd. Nem a legkellemesebb érzés, amikor felveted az ötletet és azt kapod vissza, hogy túl drága az út :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!