Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem találkozik velem?

Miért nem találkozik velem?

Figyelt kérdés
van egy fiú akivel olyan jól elbeszélgetek,de mivel nem erre lakik ezért csak facebookon dumálgatunk.. úgy szeretnék vele talákozni,de fel se hozza a tali ötletét én meg nem merem mert úgyse akar velem találkozni :(
2015. ápr. 6. 16:59
 1/5 aladar12 ***** válasza:
ő fél, hogy nem akarsz vele, te meg félsz, hogy ő nem akar veled. emiatt soha nem is fogtok.
2015. ápr. 6. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi gond bébi, csak azért nem vetettem még fel, mert nemvolt pénzem. Mindjárt írok face-n és ott folytatjuk!
2015. ápr. 6. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy nem akar találkozni? Ha nem hívod el sosem tudod meg :D
2015. ápr. 6. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Írd meg neki ,hogy szeretnél.....
2015. ápr. 6. 17:55
 5/5 Hóbogyó válasza:
Bármennyire is konzervatívan hangzik ha arra nem képes hogy legalább megemlítse a dolgot akkor szerintem inkább hagyd. Nem a legkellemesebb érzés, amikor felveted az ötletet és azt kapod vissza, hogy túl drága az út :)
2015. ápr. 6. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!