Na budapesti belevaló lányok/nők. Hétvégén és jövő héten itt vagyok a városban. Ki találkozik velem? ;-)
Figyelt kérdés
26F2014. szept. 4. 22:51
1/12 anonim válasza:
ennyire nyomi vagy hogy itt próbálkozol?
menjél a társkeresőre vagy k*rvázni az a te világod
2/12 A kérdező kommentje:
Te biztos nem vagy nyomi, ha ilyenkor itt valaszolsz. :PPP
Most megkaptam. :D
2014. szept. 4. 22:59
3/12 anonim válasza:
Ennyitől még nem nedvesedtem be,kicsivel jobban kellene nyomnod a dumát.
4/12 A kérdező kommentje:
Ja, hogy nem volt celom, hogy benedvesedj? Bocs. Forma vagy azért. ;)
2014. szept. 4. 23:03
5/12 anonim válasza:
Te sem vagy egy puncimágnes, az már fix :)
6/12 anonim válasza:
A vidéki macsó meg akarja veretni magát :)
7/12 anonim válasza:
Én bizony nem vagyok nyomi mert normális párkapcsolatban élek. Neked meg 26 évesen arra van eszed hogy egy ilyen oldalon próbálj keresni nőt. Valami tanyasi paraszt gyerek vagy és közölted most bizony te pestre jössz a nagy kujon :DD
8/12 anonim válasza:
Na mi a baj a városi kényes fürdősk.rváknak már nem jó ha virág helyett álló fasszal állítunk be?
10/12 anonim válasza:
Csak szerintem rossz ötlet a vidékit, falusit, tanyasit és bizonyos szövegkörnyezetben a parasztot szitok szóként használni?
Nagyon nem jó ez a megosztottság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!