Lányok, ti járnátok velem? Többi lent.
Külső:
15 éves srác vagyok
barna haj,világosbarna (eggyesek szerint zöldes barna :D szem)
kb 167 cm magas vagyok.
(Aki akarja annak küldök képet priviben :D )
Belső: Imádom a filmeket és a sorozatokat
és nagyon szeretek olvasni és zenét hallgatni is egyébként ezekkel úgy vagyok hogy megnézek/meghallgatok/el olvasok minden műfajba tartozót csak jó legyen :)
Egyébként elmondható rólam hogy romantikus művészlelkú srác vagyok és részben lázadozó típus vagyok
(Mondjuk a romantikusságot és a művészlelkűséget nem tekintem jó tulajdonságomnak mert mostanában ez nem jön be a lányoknak, de ez van..... :D )
Hát most nagyjából így ennyi jutott eszembe, aki gondolja az írjon privit, szívesen ismerkedek :)
:D *
Mint a mellékelt ábra mutatja, ma nem megy az írás :D xddd
Nem.
Mert fiatal vagy és alacsonyabb is nálam, de ha a korosztályodnál próbálkoznál, szintén csendes lányoknál, akiknek hobbijuk az olvasás, romantikusak, náluk lehet esélyed.
19/L
Csak annyit, hogy gratula a rendes bemutatkozásért, sokan 1 sorral leírják magukat (béla vagyok és kanos), ami nagyon gáz, de te elég jól megfogalmaztad!
Szóval csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!