Mi lehet a baj velem?
Figyelt kérdés
Lány létemre érzelmileg egy nagy 0 vagyok. Teljesen hidegen hagy- sőt, idegesít- ha valaki próbál közeledni felém. Nálam ez csak akkor megy, ha én akarok közeledni valaki felé. Mások is mondták már hogy nagyon rideg és tisztára érzelemmentes vagyok, és nem tévedtek sokat. Kiráz a hideg ha valaki megölel, megsimogat stb. És nem tehetek róla. Itt vagyok lassan 18 és még nem volt 1 pasim sem ez miatt. Erre van valami megoldás vagy nem is tudom már mit csináljak.2015. ápr. 7. 19:53
2/17 anonim válasza:
Ha eljön az igazi attól nem fog kirázni a hideg.
3/17 anonim válasza:
Még nem találkoztál egy igazi férfival.
Szóval imádkozz,hogy minél hamarabb találkozz velem ;)
4/17 anonim válasza:
Nincs baj veled. Te ilyen vagy. :)
5/17 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, amíg nem találkoztam azzal a lánnyal, akit szeretek. Csak hát ő neki már van barátja, velem meg nem hajlandó foglalkozni. Ilyen az élet, ez van, ezt kell szeretni. Fogadd el, hogy nincs olyan, hogy viszonzott érzések.
6/17 A kérdező kommentje:
Utolsó! Azért még másnak lehet olyan, ha nekünk nem ;)
2015. ápr. 7. 20:10
7/17 anonim válasza:
én is így jártam mint ti :) de legalább már tudom hogy mi az a szerelem
8/17 anonim válasza:
20:07-es "Utolsó" vagyok. Attól még, hogy látom, hogy mások boldogok a maguk kis rózsaszín tündérmese szerű világukban, nekem itt a valóságban nem lesz jobb. Sőt, egyre rosszabb. Akármerre megyek mindenfelé szerelmes párokat látok. Falra tudok mászni tőlük. Közben a lány, akit szeretek el se olvassa az üzeneteimet - én meg csak mint holmi ostoba gyermek lesem a profilképét, amin ott vigyorog a barátjával.
Hidd el. Az életben nincs olyan, hogy igazság vagy boldogság.
9/17 anonim válasza:
De ha van barátja akkor nem értem miért vagy kiakadva,gondolom hűséges tipus
10/17 anonim válasza:
20:07-es vagyok. Ő igen, jogos lenne a felvetés. Én úgy vettem észre, hogy ő érdeklődik irányomba. Tehát én még azelőtt szerettem bele, hogy megtudtam volna, hogy barátja van. Aztán hónapokig beszélgettünk, el voltunk jól (közös angol csoportba jártunk), majd olyan november körül elkezdte ezt a gyermeteg játékot, hogy nem nézi meg az üzeneteimet, vagy megnézi de nem válaszol, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!