Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csinaljak ha tetszik egy fiu?

Mit csinaljak ha tetszik egy fiu?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok az eggyik osztalytarsamba,de meg csak meg se merem szolitani.mit csinaljak hogy eszrevegyen?

2015. ápr. 6. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy egyszerű, nézz a szemébe, mosolyogj rá, próbálj meg a közelébe jutni, ezt megcsinálod minden nap 1 hétig és ha érdekled lépni fog.
2015. ápr. 6. 20:15
 2/6 sandorka25 válasza:
Mutass neki valami jót :D
2015. ápr. 6. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg hol vette a bojlert ;)
2015. ápr. 6. 20:27
 4/6 Scav ***** válasza:
Mondd neki, hogy házi kolbász van eladó. Ugyanitt jó állapotú trabant. Nem érdekli véletlen? :D
2015. ápr. 6. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, kedvesem: egyenjogúság van.

Ezért harcoltatok, tehát akkor már csak élned kell vele.

Menj oda hozzá (igen: te... és nem ő) - és beszélgess vele.

2015. ápr. 6. 21:45
 6/6 anonim válasza:
100%

Mosolyogj, flörtölj, beszélgess. Ha egy osztályba jártok, akkor ha más nem is jutna eszedbe, a sulival kapcsolatban már biztos tudtok valamiről beszélni.

Bár én ezt soha nem mertem megcsinálni, mikor tetszett egy srác, de hátha te bátrabb vagy: kérd meg, hogy magyarázzon el neked valamit, amit nem értesz, vagy, hogy küldje már el az egyik jegyzetét, mert lemaradtál, és ha már elküldi, akkor folytathatjátok is a beszélgetést akár az interneten is. :) Sok sikert!

2015. ápr. 6. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!