Mit csináljak? Tetszik egy fiú. Valójában több mint tetszik. És nem tudom mihez kezdjek. Még csak 14 éves vagyok.
Figyelt kérdés
Még nem beszéltem vele. Abban sem vagyok bizos, hogy tudja, hogy ki vagyok. Kézizem és ő is kézizik. Szóval elég gyakran látom őt. A húgát pedig ismerem.2015. márc. 28. 15:11
1/3 anonim válasza:
Ha nincs elég merszed h odamenj akkor Facebook....
2/3 To7ka válasza:
Barátkozz össze jobban a húgával.
Hány éves a srác?
Menj oda hozzá, és köszönj neki. Nem tudom hogy megy egy edzés, kérhetsz Tőle segítséget, mosolyogj rá néha, és nyugodtan emberileg beszélgess vele. Nem kell úgy odamenni, mint aki férjet keres egyből, meg elárulni hogy fülig szerelmes vagy, csak szimplán köszönj neki, hisz ismered a húgát, mosolyogj sokat, és beszélgessetek :) Ha határozottan sokkal idősebb ellenben annyira már nem ajánlom, az fura lenne (jobb esetben a srácnak is)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi! facebookon nem írok rá. Az olyan snassz. 14 éves ő is.
2015. márc. 28. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!