Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti el szoktátok játszani a párotoknak, hogy örültök egy olyan ajándéknak, ami valójában nem igazán tetszik?
A kérdés fiktív, vagy legalábbis a korábbi kapcsolataim alapján kérdezem, úghogy lehetőleg ne gondoljon senki jelenlegi problémára :D Na ez a mondat jó felesleges lett.
Szóval a lényeg: Ha én kaptam valamit egy szerettemtől, barátomtól, még ha nem is igazán tetszett az a fülbevaló pl, úgy tettem, mintha nagyon tetszene. Mert nem akarom elvenni az ajándékozás örömét, és bár mindig azt mondják, vissza lehet cserélni, ha nem tetszik, meg legyen az ember őszinte, de tudom milyen érzés, amikor nem tetszik a másiknak a gondosan kiválasztott ajándék, és ilyenkor úgy tesz az ajándékozó, mintha ez picikét sem esnerosszul neki.
Én inkább hordom ami nem igazán tetszik, amikor látja a másik.
Beszélgettem erről már másokkal, szerintük jobb ilyenkor teljesen őszintének lenni, és megmondani kedvesen, ha kérdezik "na hogy tetszik?" ha az nem igazán a mi stílusunk. Én ebben a témában megjátszáspárti vagyok :D
Ti melyik oldalt képviselitek? :)
20/n
nem
ismerem annyira,hogy baromságot nem veszek neki és őse nekem
Én veled értek egyet. Ha valami olyasmit kapok, ami nem igazán tetszik (legyen az ajándékozó a kedvesem, családtag, barát), akkor az öröm forrását az ajándék természetéről áthelyezem az ajándékozási szándékra: magyarul nem annak örülök, amit kaptam, hanem annak, hogy kaptam valamit, gondolt rám és ezért tett is. Biztos vagyok benne, hogy én is adtam már olyan ajándékot, aminek az illető nem örült annyira, és mindenképpen rosszul esne, ha valami megvető hangon odavágná, hogy "bocs, de ez nem igazán az én stílusom, majd visszacserélem...". Végülis, az nem feltétlenül az én hibám, hogy mondjuk nem ismerem eléggé az embert, és valami olyasmit választok ki, ami tőle távolabb áll, mint én gondoltam.
22/l
Én soha nem kaptam a barátnőmtől semmi olyat, ami ne tetszett volna.
Ha felírja egy papírfecnire azt hogy: Szeretlek!
Én annak is nagyon tudok örülni ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!