Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk/Lányok ti megnézitek a...

Fiúk/Lányok ti megnézitek a buszon hogy ki mellé ültök vagy bárki mellé leültök?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 23:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha nagyon fáradt vagyok akkor leülök (feltéve ha nem büdös vagy valami tarkós kancigány)
2015. ápr. 5. 23:59
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
#10-es:Ott,hogy egy mattított A8-assal közlekedek,és elegem van abból,hogy a buszok miatt nem tudok haladni,mert folyton a szélső sávban döcögnek,amit elvileg nekem csináltak,hogy ne kelljen már a dugóban ácsorogni,mert az nem járja egy A8-asnak :D
2015. ápr. 6. 00:58
 13/18 anonim válasza:
Istenem utolso.... annyira gyenge vagy meg trollnak is, mint a 0,3-as, epres r***bancpalca...
2015. ápr. 6. 09:03
 14/18 anonim ***** válasza:
persze. ha nincs olyan hely, ahol mindkét szék üres, vagy nincs egyes hely, akkor nem ülök le senki mellé, legyek akármilyen fáradt is. ha van kettes üres, akkor leülök, mellém úgyse ül le senki sosem :D :D :D :D
2015. ápr. 6. 16:43
 15/18 anonim válasza:
Én mindig hordok magamnál egy kihajtogatható kerti széket, odahúzom a sofőr mellé és odaülök. Aztán ugy teszek mintha én is vezetnék, és a számmal berregek hozzá.
2015. ápr. 7. 23:51
 16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó ez tetszett :D Ment a zöld :D
2015. ápr. 8. 22:15
 17/18 anonim ***** válasza:

"ha nem vagyok fáradt csak olyan helyre ülök ahol mindkét szék még üres. ha fáradt vagyok akkor bárki mellé akin látszik hogy néha mosdik."

A buszon nincs is szék :DDDDD.

2015. ápr. 14. 19:54
 18/18 anonim ***** válasza:

"dugóban ácsorogni,mert az nem járja egy A8-asnak :"

Pláne ha mattított.

2015. ápr. 14. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!