MIert vonzanak sok embert a kis mellek a nagyok helyett?
Megérkezett a szokásos hülye szöveg, hogy a "nagy mellek idővel megereszkednek".
A valóság az, hogy a kicsik is, sőt sokszor van olyan, hogy hamarabb, mint a nagyok. Ismerek olyan lányokat, akiknek már 16-17 éves korukban lógó, apró cicijük volt.
Ez inkább genetika.
Semmi nem garantálja, hogy egy A-s mell később ereszkedik meg, mint egy C-s.
Ezt csak a kis mellű lányok terjesztik, hogy vigasztalják magukat.
Az, hogy kinek mi tetszik, az szimplán ízlés kérdése, kár okokat, magyarázatokat keresni.
Nekem se fér a fejembe, hogy mi tetszik egyeseknek a kis mellekben. Nekem csak a nagy, természetes tetszik, annak minden előnyével és hátrányával együtt.
Persze ez egyáltalán nem jelenti, hogy mellméret alapján választanék barátnőt, viszont két ugyanolyan ember közül (ami nyilván nem létezik) a nagyobb mellűt választanám. :)
Jól néz ki, jó simogatni, emellett gondolom, a nőnek is kényelmesebb, amúgy meg mittudomén. A mellek iránti vonzalom nem az a téma, ahol érdemes racionális érveket konstruálni.
Nekem amúgy sokféle mell bejön, nemcsak a kicsi és feszes. A lágyan eső, megereszkedett melleket is nagyon vonzónak tudom találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!