Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » MIert vonzanak sok embert a...

MIert vonzanak sok embert a kis mellek a nagyok helyett?

Figyelt kérdés
Mi tetszik a fiuknak a kis ciciken?

2015. ápr. 3. 15:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
nekem inkább a nagyobb jön be. de elsősorban a forma a lényeg.
2015. ápr. 3. 15:40
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Feszesebb formásabb szerintem szebb is, elfér a tenyeremben, dekoratív...
2015. ápr. 3. 15:41
 3/14 anonim ***** válasza:
28%
Nem is annyira a méret a lényeg mint az állag és a forma. A nagy mellek idővel elveszítik a feszességüket és megereszkednek....ami nem túl vonzó látvány.
2015. ápr. 3. 15:44
 4/14 anonim ***** válasza:
30%
az hogy majdnem mindig feszes és kerek, nem lóg
2015. ápr. 3. 15:49
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

Megérkezett a szokásos hülye szöveg, hogy a "nagy mellek idővel megereszkednek".

A valóság az, hogy a kicsik is, sőt sokszor van olyan, hogy hamarabb, mint a nagyok. Ismerek olyan lányokat, akiknek már 16-17 éves korukban lógó, apró cicijük volt.

Ez inkább genetika.

Semmi nem garantálja, hogy egy A-s mell később ereszkedik meg, mint egy C-s.

Ezt csak a kis mellű lányok terjesztik, hogy vigasztalják magukat.

Az, hogy kinek mi tetszik, az szimplán ízlés kérdése, kár okokat, magyarázatokat keresni.

2015. ápr. 3. 15:51
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
ez kb ugyanaz a téma, mint a szőke vagy a barna. nekem a kicsik tetszenek inkább, fogalmam sincs, hogy miért, ahogy azt sem tudom, hogy miért a sötét hajú lányok. nincs rá tudományos magyarázat, egyszerűen az vonz inkább
2015. ápr. 3. 15:56
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

Nekem se fér a fejembe, hogy mi tetszik egyeseknek a kis mellekben. Nekem csak a nagy, természetes tetszik, annak minden előnyével és hátrányával együtt.

Persze ez egyáltalán nem jelenti, hogy mellméret alapján választanék barátnőt, viszont két ugyanolyan ember közül (ami nyilván nem létezik) a nagyobb mellűt választanám. :)

2015. ápr. 3. 16:00
 8/14 anonim ***** válasza:

Jól néz ki, jó simogatni, emellett gondolom, a nőnek is kényelmesebb, amúgy meg mittudomén. A mellek iránti vonzalom nem az a téma, ahol érdemes racionális érveket konstruálni.

Nekem amúgy sokféle mell bejön, nemcsak a kicsi és feszes. A lágyan eső, megereszkedett melleket is nagyon vonzónak tudom találni.

2015. ápr. 3. 16:10
 9/14 anonim ***** válasza:
35%
mert a kis mellhez általában vékony lány társul még a nagyhoz a kövér
2015. ápr. 3. 16:12
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
Talán nem az inditja be a fantáziájukat,hogy 10 l tejet is ki lehene fejni belöle?
2015. ápr. 3. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!