Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha mindig zűrös...

Mit tegyek, ha mindig zűrös alakok vonzanak?

Figyelt kérdés

Eddig az összes srácról, aki tetszett, kiderült, voltak zűrösebb dolgai a múltban, vagy vannak a jelenben is. Drog, nőügyek és hasonlók. Főleg a rockzenészek szoktak tetszeni, nekik tényleg van egy életvitelük, de van, akiből ki se nézném.

Nem direkt rosszfiúkra hajtok, az ilyesmi mindig menet közben derül ki.

Mit tegyek, hogy ne az ilyen srácok tetsszenek meg?

21L

2015. márc. 2. 22:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Itt vagyok drága! 26/Quasimodo :*
2015. márc. 2. 22:55
 2/3 anonim válasza:
Ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni. :) Én is hasonló cipőben járok. Amire figyelj, hogy legyél elővigyázatos, ne vigyenek bele semmilyen kétes ügybe és ne ess szerelembe azonnal :D
2015. márc. 2. 22:58
 3/3 anonim ***** válasza:

"Eddig az összes srácról, aki tetszett, kiderült, voltak zűrösebb dolgai a múltban, vagy vannak a jelenben is. Drog, nőügyek és hasonlók."

Üdv a klubban.

Első kapcsolatom kivételével detto.

Már nem merek ismerkedni, kapcsolatba bonyolódni, mert félek, mit fogok megtudni.

(Én 26 vagyok.)

2015. márc. 2. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!