Szerintetek van esélye egy 25 éves pasinak, egy 35pluszos
gyerekes anyánál?
Eszednél vagy? Nyakadba vennél egy kölyköt? Ne őrülj meg, elhiszem, hogy jó kis MILF de gondolj a hátrányokra.
2015. ápr. 5. 23:25
2015. ápr. 5. 23:26
3/18 A kérdező kommentje:
A gyerek valamièrt nem izgat, csak azt èrzem, hogy szívesen lennèk vele, ha adna rà lehetősèget.
4/18 A kérdező kommentje:
Persze, hogy van, főleg ha veled akarná a kölyké(ei)t eltartatni! :)
Normális ember nem is menne ebbe ilyenbe.
2015. ápr. 5. 23:29
6/18 A kérdező kommentje:
Tehàt akkor ők maradjanak örökre egyedül, èrtem.
7/18 anonim válasza:
Az attól függ, hogy a hölgynek van e férje/párja. És hogy neked csak szexre kellene vagy kapcsolatra? Ha nincs mellette pasi akkor szerintem van esélyed. Meg te ismered, hogy milyen a nő, könnyű vérű e vagy komoly család anya. Én 34 éves vagyok, van egy gyerekem és egy 26 éves pasim. Mi tök jól megvagyunk és amikor ő próbált udvarolni nekem akkor nem utasítottam el, mert nagyon tetszett az egyénisége.
2015. ápr. 5. 23:32
"Tehàt akkor ők maradjanak örökre egyedül, èrtem."
Akkor inkább valami gyerekest veszel a nyakadba?
2015. ápr. 5. 23:34
9/18 anonim válasza:
Az hülyeség, hogy "veled akarná eltartatni a gyerekét" kedves válaszoló, mert a mai világban már nagyon sok nő áll a saját lábán és egyedül neveli/tartja el a gyerekét, főleg ahol az apuka lelépett és gyerektartást se fizet. Úgyhogy ne ájuljanak már el a pasik maguktól, hogy csak ők képesek eltartani egy gyereket. SŐT!!!
2015. ápr. 5. 23:35
Persze, miert ne lenne?Ez nem korfuggo az egyik b.nom 38 ket gyerekkel, kb.30-nak nez ki es szereti a fiatalabb pasikat.
Nekem nincs gyerekem (es nem is szeretnek) ettol fuggetlenul en nem mennek el senkivel 30 alatt igy 33 evesen, de ez en vagyok:-)
Szoval sztem probald meg:-)
2015. ápr. 5. 23:35
Kapcsolódó kérdések: