Gimis vagyok csomóan mondták+olvastam, hogy ekkor majd a gyerekes fiúkat felváltják és majd sok mindenkivel megismerkedem. Velem nem ismerkednek, miért?
Figyelt kérdés
Átlagos külsővel rendelkezem ,nem vagyok különösképpen csúnya. Nyitott vagyok ,de nekem lehet ez túl 21. századi de nem írnak fb-n a fiúk (osztálytársak kivétel) A barátnőimnek már írtak páran ,igaz volt köztük elég ...is de nekem még senki nem írt. Már ott tartottam ,hogy nem is számít h,goy egy helyes fiú megismerkedjem velem ,hanem ,hogy bárki...ez eléggé szánalmas ,de hogy tudnék változtatni rajta?2015. febr. 3. 19:31
1/4 A kérdező kommentje:
*bocsi a helyesírásért
2015. febr. 3. 19:32
2/4 anonim válasza:
Szivesen rad irnek :) Jot tenne nekem is,neked is :D
3/4 anonim válasza:
Miért várod hogy írjanak? Ez nem így megy. Először neked kell tenni valamit hogy észrevegyenek, utána írnak ha megvan hozzá a bátroságuk. Vedd a kezedbe az ügyet, ne csak várj a csodára
4/4 anonim válasza:
Esetleg majd itt írnak neked. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!