Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy mindenkivel...

Miért van az, hogy mindenkivel nagyon jól megvagyok, mégsem akarnak tőlem semmit (a férfiak)?

Figyelt kérdés

Néha mintha közelednének, flörtölnének, aztán eltávolodnak.

Érdekesnek találnak, jó személyiségnek, még szépnek is, de végül is nem (én) kellek nekik. Én pedig beleélem magam minden egyes alkalommal, hogy minimum szex lesz. De az sem.

Később foglalkoznának velem továbbra is, tartanák a kapcsolatot.

Mi vagyok én? Egótuning? Tartalékos?

Vagy ennyire rosszul választok, és nem veszem észre azokat, akiket kellene?

Van bárki, aki átlátja ezt?

2014. dec. 23. 10:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. dec. 23. 10:22
 2/15 anonim ***** válasza:
én azt látom hogy a szép nőktől tartanak és esélytelennek érzik magukat, ezzel amúgy én is így vagyok férfiként
2014. dec. 23. 10:23
 3/15 anonim ***** válasza:
Persze aki személyesen ismer, így elég nehéz lenne bármit is mondani.
 4/15 anonim ***** válasza:
Az ilyen előfordul, de én így saccra azt mondanám hogy szar emberismerő vagy és többet látsz a dolgokba mint ami.
 5/15 anonim ***** válasza:

Ahhoz ismernem kéne téged, hogy bármit tudjak mondani azon kívül hogy rossz helyen keresgélsz. Így most csak ez játszik. :)

25/F

2014. dec. 23. 10:24
 6/15 anonim válasza:
Mert lekezelő vagy!
2014. dec. 23. 10:32
 7/15 viktorvarga ***** válasza:

szal sokszor van h randizol,meg hasonló de nem akarnak ezek a szemét férfiak meg dugni mert esetleg nem vágják le h ku rvavagy,és megakarnak ismerni ...és ezt nemérted ?

muta képet,én megduglak ha jólnézelki

2014. dec. 23. 10:32
 8/15 anonim ***** válasza:
Egy újabb kamu troll..:))
2014. dec. 23. 10:34
 9/15 A kérdező kommentje:

28 éves vagyok.

3-as: A helyzet az, hogy nagyon jó emberismerő vagyok, de ha az érzelmek bezavarnak, akkor többet látok bele az illető férfiúba, mint ami valójában. :D Szóval az állításod jelen esetben igaz.

De eleve milyen dolog ez? (Csak most esett le) Ha már más nővel vannak, akkor miért tartják a kapcsolatot velem továbbra is? Mert ennyire nem lehetek "értékes" ember, hogy kockára tegyék az ismeretségem miatt a kapcsolatukat. Mert tudniuk kellett, hogy én akartam többet tőlük annak idején. :(

2014. dec. 23. 10:44
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok szexuális ajánlatot, jól esik, de attól, hogy nyitott vagyok a szexre mondjuk akár az első randin, még nem leszek K. :)

Egyébként ezt kellene: elmenni randizni. :D

2014. dec. 23. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!