Miért van az, hogy mindenkivel nagyon jól megvagyok, mégsem akarnak tőlem semmit (a férfiak)?
Figyelt kérdés
Néha mintha közelednének, flörtölnének, aztán eltávolodnak.
Érdekesnek találnak, jó személyiségnek, még szépnek is, de végül is nem (én) kellek nekik. Én pedig beleélem magam minden egyes alkalommal, hogy minimum szex lesz. De az sem.
Később foglalkoznának velem továbbra is, tartanák a kapcsolatot.
Mi vagyok én? Egótuning? Tartalékos?
Vagy ennyire rosszul választok, és nem veszem észre azokat, akiket kellene?
Van bárki, aki átlátja ezt?
2014. dec. 23. 10:19
11/15 anonim válasza:
Ha csak szex kell, én benne vagyok, nem érdekel a személyiséged :D
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi, kérlek állj be a sorba :D
2014. dec. 23. 10:56
13/15 anonim válasza:
Magad is tudod a választ: el kell menni randizni! Próbálkozni, próbálkozni. A képernyő elött kevesebb jó történik mint személyesen.
Mióta nincs pasid?
14/15 anonim válasza:
Engem érdekelne a személyiséged, sőt az érdekelne leginkább. Egy tartós kapcsolat alapja egymás kiismerése. Írj, ha szeretnél megismerni. 26/F
15/15 A kérdező kommentje:
A "képernyő előtt ülés"-ből lettek eddig a legjobb kapcsolataim. :D
Partnerem úgy fél éve nincs. :)
26F: rendben. :)
2014. dec. 23. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!