Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha van pár fiú haverom, az...

Ha van pár fiú haverom, az baj? Tudom, hogy gyerekes vagyok.

Figyelt kérdés

Ismerek pár partiarc lányt, aki azt mondta nekem, hogy nekik nem igazán vannak fiú haverjaik. Meg amúgy is, a szerelmeik nagyon féltékeny típusok.

Máshol viszont azt látom, hogy a "menő" lányok sok fiúval barátkoznak.

Én nem vagyok sem bulizós, sőt a többség szánalmasnak tart, mégis van 5 fiú (egyik sem osztálytárs), akivel jó a viszonyom, hárommal annyira, hogy szinte mindent megosztunk egymással. Chatelek velük, meg találkozunk is néha. Komolyan, szívesebben lelkizek velük, mint a legjobb barátnőmmel, akinek nem tudok elmondani semmit, mert nem érdekli.

Általánosban 2 fiú volt, akikkel jóban voltam, mondjuk velük azóta nem beszélek, az egyik meggyűlölt, mert beleszerettem, én meg buta voltam és megmondtam neki, erre annyit reagált: B*zdmeg! és be volt fejezve. A másik pedig elment messzire, nem foglalkozik olyanokkal, hogy chat, vele azért nem beszélek.

Az a három fiú, akivel most nagyon jó a viszonyom, rengeteg embert ismer, lányokkal, fiúkkal egyaránt elvannak. Én vagyok kb. az 1500-adik ismerősük a Facebookon, szóval az sem érdekel, ha más azzal cikiz, hogy szerelmesek belém. :D Mint a dedóba. 18 éves vagyok! Másnak is van baráti köre, ebben szerintem semmi fura, vagy ciki nincs. Egyszerűen nem értem a többieket. :D

Azonban párkapcsolatom még nem volt. Egyszer volt olyan, hogy randiztam, de végül is, a srácnak nem jöttem be. A fiú egyik osztálytársnője szerint tetszettem neki, de sok fiúnál az van: "egyik nap ez tetszik, másik nap az." A fiú annak a lánynak elmondta, hogy szerinte fura vagyok. Nem nekem mondta meg, hanem annak a lánynak, szóval mérges lettem, mert nem volt képes őszinte lenni... Nem is bánom, hogy nem jött össze a dolog.

Csak az zavar, hogy nem tudom eldönteni, hogy tetszem-e valakinek, avagy sem. Ha egy fiú barátom tesz megjegyzést a külsőmre, vagy megbámul, az nem érdekel, mert megszoktam. :D Nem tetszem nekik, ez biztos.

Az zavar, ha egy fiú, akivel annyira nem vagyok jóban, nagyon kedvesen bánik velem. Ez nem jelent semmit, de ezt sokszor félreértem, és képes vagyok azért beleszeretni valakibe, mert az kedves velem.:( Gyerekes vagyok, ezt mindenki mondja, de szerintük ez aranyos, meg ne szomorkodjak, úgy is találok valakit.

Én viszont attól félek, hogy azért nem lesz pasim, mert úgy akarom kezelni először, mint a barátaimat. Szóval, összebarátkozni tudok fiúkkal, de nem tudom elérni, hogy belém szeressenek. :( Láttam már ilyen lányokat... én nem szeretnék ilyen lenni. :(

2015. márc. 10. 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de ezt senki nem fogja elolvasni
2015. márc. 10. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Én elolvastam, de nem igazán értem a problémád.. most az a kérdés h baj-e ha vannak fiúbarátaid? Nem, nem az. Vagy pedig az h lesz-e pasid? Hát azt meg honnan tudjuk?
2015. márc. 10. 11:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Vannak barátnőim, akiknek nincsen 1 fiú barátja sem. Ők nem értik, hogy nekem miért jó, hogy vannak.

Más lányok, akiknek meg van barátjuk, úgy gondolják, hogy nem kellenek a fiú haverok, mert az csak féltékennyé teszi a szerelmüket.

Nekem rengeteg gondom van/volt az ismerkedéssel, a beilleszkedéssel, mert világ életemben mindenki ujjal mutogatott rám, kijelentették, hogy béna vagyok és egy rakás szerencsétlenség.

A lányokkal nehéz, mert könnyen megsértődnek, lenézik a hozzám hasonlókat, megmondták, hogy úgy nem lehet élni, ahogy én élek és hasonlók. :(

A fiúk nem csinálják ezt. Szerintük vicces, hogy ilyen vagyok, jó a humorom és azt is szeretik, hogy velem mindenről lehet beszélgetni.

A legjobb barátom is egy fiú, nekem ez természetes.

Azt nem tudom felfogni, hogy más ezen miért akad ki. Nem elég nekik, hogy minden más dolgomba belekötnek, legalább azt ne akarják megmondani, kivel barátkozzak.

Az, hogy lesz-e pasim, most különösebben nem izgat, csak önbizalom hiányom van, és nem hiszek abban, hogy jó lennék másra is, mint barátnak. :(

2015. márc. 10. 11:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne aszerint élj, ahogy mások elvárnák, vagy ahogy a legtöbb ember teszi, hanem ahogy te szeretnél, ahogy jól érzed magad. Ha te így érzed jól magad akkor ne érdekeljen, h mit gondolnak mások. Mégis miért lenne baj ha fiú barátaid vannak? Ez tök normális, inkább azokkal van gond, akik szerint ez fura, látszik még h gyerekek.
2015. márc. 10. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Azok a srácok dugnának téged, te meg meséled nekik a pasiügyeidet gondolom.
2015. márc. 10. 12:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van sok fiú barátom és minddel kedves vagyok, meg ők is kedvesek velem, de mi nem értjük félre egymást hogy kapcsolat is lehet belőle, mert tudják jól hogy férjnél vagyok 23 éves létemre akit semmipénzért és semmi másért nem hagynék ott. Persze van egy korombeli srác a munkahelyemen akivel annyira jól kijövünk főleg hogy jellemünk és az alaptermészetünk egyforma hogy sokan simán azt hiszik hogy mi egy pár vagyunk meg szoktunk is így szórakozni egymással. A férjem aki 28 éves ő is tud róla és csak nevet az egészen tudja jól hogy csak hülyéskedünk, mert ismer hogy én ilyen vagyok, csak ugye a srác belém szeretett egy másik kollégám szerint, pedig ez nem igaz mert a srác most 3 hónapja jött össze a barátnőjével aki nyomokban sem hasonlít rám, de mégis jól megvannak és ő is tudja hogy mi szoktunk hülyéskedni, ő picit féltékenyebb típus de a srác mindent elmond neki, nincsenek titkok és a bizalom megvan meg ismerkedésük óta tudnak arról hogy köztünk csak hülyéskedés szinten megy a dolog, meg a túl jó barátság, de ugyanakkor az égvilágon nincs köztünk semmi.
2015. márc. 10. 12:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem meg CSAK és kizárólag fiúbarátaim vannak, velük beszélek meg mindent, velük járok reggelizni, ebédelni, kávézni, bulizni, bárhová. Soha nem jelentett akadályt a pasizásban, mert csak olyannal állok le, akinek van kellő intelligenciája, tudja ezt tolerálni, és megérti, ha az elmúlt 10 évben nem történt egyikkel sem, akkor nem pont most fog.

20l

2015. márc. 10. 13:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :)
2015. márc. 10. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!