Tudnátok segíteni ebben? (Részletek lenn, egy kicsit hosszan).
Kb. 1 hónapja elkezdtem dolgozni egy áruházban diákmunkásként. Hetente párszor (2-3 alkalommal) szoktam menni. Rajtam kívül más diák is szokott dolgozni. Múlt szombaton velem egyidőben egy szép, helyes lány is dolgozott. Csak hát elég sok munka van, árufeltöltés, polcrendezés, stb... úgyhogy nem is volt nagyon idő a beszélgetésre, csak a végén beszéltünk pár mondatot, hogy hol lakik meg én hol lakom, hány éves és én mennyi vagyok meg honnan szerezte a munkát, mennyit dolgozik, milyen gyakran ő illetve én is hogyan dolgozok, tehát csak 1-2 általános dolgot. Aztán a héten csütörtökön mikor én dolgoztam, ő pedig nem, a szüleivel jött vásárolni, miközben árut pakoltam, megkérdezte, meddig vagyok, és hogy másnap, pénteken leszek-e (mert akkor ő van beírva diákmunkára) de mondtam, hogy pénteken nem leszek (nem vagyok beírva), és erre mondta, hogy jaj de kár. Pénteken viszont így ő dolgozott, én meg elmentem vásárolni oda, hogy vele találkozzak és beszéljek, mondtam neki, hogy jöttem meglátogatni, aztán láttam rajta hogy örül talán, aztán megint 1-2 általános dolgot beszéltünk, hogy hogy van, következő héten hogyan, mikor dolgozik, de nem akartam feltartani, mert sok ember volt meg nehogy a munkában hátráltassam és nehogy ez baj legyen. Tegnap, szombaton viszont mindketten dolgoztunk, de egy kis csúsztatással, ő később jött de tovább is maradt. Viszont ahogy mentem árut pakolni, ő meg jó pár méterrel odébb rakodott, elég sokat nézett engemet, sokszor rámpillantott és valamikor elmosolyodott de persze én is néztem mert nekem is nagyon tetszik. De volt mikor odamentem hozzá vagy arra mentem, igyekeztem dícsérni, hogy milyen szépen, ügyesen dolgozik, akkor annyira nem nézett rám meg nem beszélt annyira, de utána ha elmentem megint nézett állandóan és mosolygott. Hát megint 1-2 általános dolgot beszéltünk, hogy hova jár, mit tanul, de hát sajnos egyrészt nem volt idő rá a sok munka miatt másrészt meg talán nem mert beszélgetni, meg bevallom, én sem voltam/vagyok túl bátor.
Viszont ahogy néztem, nincs gyűrűje meg semmi ilyen az ujján, talán azt jelenti ez, hogy nincs barátja. Bocs a buta kérdésért, de nem tudom az ilyeneket, mert szoktam látni tizenéves lányok ujján is gyűrűt, ennek köze lehet, hogy járnak-e valakivel vagy nem?
Akkor a következő kérdésem az lenne, hogy ezek alapján tetszem-e neki és lehetne esély, hogy összejöjjünk?
És az utolsó kérdésem, hogy mit kéne csinálni, mondani neki, ami nem tolakodás? Aki volt már hasonló helyzetben, attól kérdezném, hogy mit tett/mondott ilyenkor, hogy a végén összejött az illetővel?
Nem akartam nyomulni meg erőlködni, hogy adja meg a számát, meg ilyenek, ő sem kért ilyet (még) de én sem akartam meg nem akarom elkapkodni, meg nem is volt még kapcsolatom azért sem akarom elrontani.
Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett csak le akartam írni, hogy át lehessen látni a helyzetet.
Én mindig hordok gyűrűt, ráadásul a gyűrűsujjamon, függetlenül attól, hogy van-e pasim. Igaz, nem vettem le akkor sem, amikor összejöttem a barátommal, de ez tényleg nem jelent semmit. :)
A leírtak alapján viszont biztosan tetszel neki, egy próbát mindenképpen megér, hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!