Ha hosszan, magasan akarok passzolni vagy mondjuk beadást akkor? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
A támaszkodó lábamnak ugyanúgy a labda mellett kell közvetlenül lenni, mint kapura lövésnél? És a lábfejem melyik részével kéne eltalálni? Megfeszített lábfejjel mint lövésnél? Újabban nem sikerül... Nem tudok alányúlni a labdának és ezáltal nem magas... mindig laposan megy, általában még el is csavarom a francba. Gondolkodtam hogy mi lehet a baj, ezen a támaszkodó lábon gondolkodtam, nameg hogy a lábam melyik részével... próbáltam sokféleképpen, mintha "végiglendíteném a belsőmet" és úgy vagy lefeszített lábfejjel kifordítva picit és ott a lábujjam tövénél, meg ahogy csak eszembe jutott... De nem sikerül, valaki légyszi KÉPPEL vagy videóval SEGÍTSEN! Köszi!2010. szept. 2. 21:26
1/1 A kérdező kommentje:
Vagy annak nincs jelentősége hogy a támaszkodó lábam hogy és hol van?
2010. szept. 2. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!