Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 10 éves focista őstehetség...

10 éves focista őstehetség fiúval mit lehetne kezdeni? (Részletek alább)

Figyelt kérdés
Nem hazudok ha azt mondom:őstehetségről van szó. Bal-jobb lábas, imádja a játékot, gyors, fantasztikus meglátásai és labdái vannak és még sorolhatnám...Jómagam is focista vagyok, de sajnos nincsenek kapcsolataim a profikhoz. Viszont ez a fiú mindenféleképpen figyelemreméltó és szerintem nem lenne szabad veszendőbe hagyni. Kérlek titeket segítsetek már 2 éve próbálom a szülei tudtára adni fiuk jövője meg van alapozva ezzel a tehetséggel(sajnos nem bp-en laknak). Ha vannak kapcsolataitok, tudtok valakit aki segítene kérlek írjatok, akár privát üzenetet is.
2010. nov. 23. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is hasonló segítséget kérnék a barátnőm kisfia is nagyon jó focista 10éves,egy kitartó céltudatos,korát meghazudtoló srác,mindene a foci,szeretnék neki segíteni,hogy a Diósdinál komolyabb csapatba kerüljön mert tényleg nagyon ügyes,és amit az edző mond azt rendesen becsületesen megcsinálja,plusz otthon gyakorol magától is,focisták DVD-jét nézi és kielemzi.

Ha valaki tudna segíteni,hogy hogyan tudnánk menedzselni,egy profinak bemutatni.

,annak nagyon hálás lennék.

Aki tudna segíteni az írjon privit

2010. nov. 23. 19:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Összerakjuk a magyar utánpótlást:)
2010. nov. 23. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:

10 évesen még hagynám játszani ott ahol van és 2-3 év múlva elküldeném valamelyik nb1es csapat utánpótlás csapatába.

Sajnos eddig is sok nagyon fiatal "ős"tehetség játékos volt, de mire kezdtek korban megérni egyszerűen lesüllyedtek tudásban

2010. nov. 24. 23:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Ki kell vinni külföldre. De minél előbb!

Itthon sz@r se lesz belőle sajnos.

2010. nov. 28. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdező: nincs itt a privát elérhetőséged! Diósdi focista anyjának a barátnője: nektek Bp egy köpés, miért nem viszitek oda? Pl. közel is lenne mondjuk a MOM parknál a csörsz utca 2-4, ott egykori válogatott játékosoktól tanulhatna, később pedig az nb2-es utánpótlás-bajnokságban szerepelne a csapattal, ha ügyes, akkor pedig elvinné egy még nagyobb csapat.
2010. dec. 2. 18:26
 6/8 A kérdező kommentje:

elérhetőségem:

tpety@hotmail.com

2010. dec. 6. 15:45
 7/8 anonim válasza:
Én is diósdi focista vagyok, 11 éves . Szerintem a legközelebbi nb1-es klubhoz el kéne vinni próbajátékra.A diósdi fiúnak pedig csak várni kell 14 éves koráig, és ha tényleg tehetséges akkor elviszi a Fradi .
2010. dec. 15. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia utolsó,akkor te ismered a barátnőm kisfiát ő 10éves Müller Daninak hívják.

Neki akarok segíteni,mert tényleg tehetséges és céltudatos srác.

Én is mint sportoló mondom ezt,testépítő-erőemelő vagyok.

23F

2010. dec. 16. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!