Csak szerintem nem korrekt?
Megismertem egy srácot, nagyon gyorsan megkedveltük egymást, randiztunk, nagyon jo volt, majd randi végén Elmondta, hogy jelenleg a lakásán van egy csaj aki nem a barátnője, csak néha feljön hozzá, néha szexelnek, de semmi komoly... Erre különösebben nem reagáltam, mert mondta hogy megbeszéli vele, hogy tobb ilyen nem lesz es kész. Következő randin Közölte hogy feljön néhány napra hozzá a csaj (megint) és majd utolsó nap elmondja neki, hogy Ennyi volt. Mondtam, hogy szerintem ez nem korrekt mert már múltkor is megtehette volna, főleg ha olyan mély benyomást tettem, mint az állítja (folyton azt mondja, hogy álomnő vagyok számára és velem akar lenni). És kértem, hogy gondoljon bele, fordított helyzetben neki hogy esne. Erre Sosem válaszol, mindig csak azt mondja, hogy nincsenek együtt és nem jelent semmit, de nem akarja megbántani. Persze én vagyok a gonosz, amiért kiakadtam ezen...
Mit gondoltok?
21N, 23F
Szerintem meg korrekt...mármint , hogy elmondta. Melyik pasi mondaná el? Nagyon sokan vannak, akik ezt csinálják, hogy randizás alatt mással szexelnek, viszont úgy gondolják, hogy minek bevallani, elég szakítani a másik csajjal, mikor köztetek már komoly a dolog.
Inkább a másik csajjal nem korrekt, mert gondolom neki nem szólt, hogy valakivel komoly lehet...
Én is voltam ilyen helyzetben, vagyis hát én volt "a feljárós-szexelős lány"... Ő viszont velem volt korrekt, ha úgy vesszük és a "komoly" lánnyal nem...10 hónapig találkozgattam a pasival, csak a szex miatt, majd bejelentette, hogy jövőhéten randizik egy lánnyal, akivel lehet több lesz. Mondtam neki, hogy akkor itt van köztünk vége, többet ne keressen. Erre azt mondja, hogy dehát nyugodtan találkozhatunk, még nem tudni mi lesz a lánnyal, nem ismeri annyira, elég akkor megszakítani a kapcsolatunkat, ha már összejöttek. Viszont én erre nem hajlottam, többet nem találkoztunk.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!