Gumikacsaszerzetes kérdése:
Jo estet! Fiuk, lanyok segitenetek? Erdekelne a velemenyetek.
Figyelt kérdés
Nos arrol lenne szo hogy van egy osztalytarsam aki egyaltalan nem kozonbos nekem es azt vettem eszre hogy talan en sem vagyok neki az. Jelenthet az valamit ha peldaul minden szavamat figyeli es probal mindig beszelgetest kialakitani velem? Volt ra pelda az utobbi idoben hogy reggel 7 kor a suliban mindenki ki volt nyulva, egy nagy asztalnal ultunk kb 4 en es ugy spontan mondtam valamit a mellettemlevonek aki felig aludt s nem valaszolt. O meg a legjobb haerjaval beszelt s nem is gondoltam hogy hallottak, de miutan befejeztek a beszelgetest rakerdezett arra amit mondtam. Na meg a baratnom eszrevette hogy gyakran bamul, ez en is eszleltem de nem tudom hogy ezt mire veljem? S akad olyan pillanat amikor osszeakad a tekintetunk. Valamint mikor beszelunk mindig egymas szemebe nezunk, ez szerintem normalis... Mindig segit es valahogy figyelmesebb mind a tobbiek velem es probal megnevettetni Azonban van egy osztalytarsam akibe a fiuk fele szerelmes es olyan 2 honapig azt hittem hogy o is de talan meg van remeny? 16/L2015. márc. 31. 21:52
1/6 anonim válasza:
Szerintem simán bejössz neki :) Legalább is én akkor viselkednék így ha tetszenél
2/6 A kérdező kommentje:
plusz meg a tavaly padtarsak is voltunk... nehezen ment mindkettonknek belerazodni abba hogy mar nem ulunk egyutt, hosszu ideig alig bszeltunk...
2015. márc. 31. 21:56
3/6 anonim válasza:
Az elmondásod alapján, tuti hogy szeret :)
5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat ez biztato :)
2015. márc. 31. 22:14
6/6 anonim válasza:
Én akkor tennék így ha nagyon kedvelnélek és mivel csak akkor tudnálak nagyon kedvelni ha tetszenél is amellett hogy jófej vagy, ezért mindenképpen van esély arra hogy összegyertek. Persze házinyúlra nem lövünk, franc se akarna egy osztályba járni az exével..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!