érdekelne nektek mi a véleményetek?
a srác 20 én 19 éves vagyok
2 hónapja találkoztam vele meló helyen jól kijöttünk elvoltunk majd egy két irigy nő bekavart utána nem is beszéltünk már meg megkért a srác hogy hagyjam néha irtam neki neten keresztül amire vagy válaszolt vagy nem. Most jött össze egy lánnyal és mondta most már neten keresztül se írjak neki. igaz hogy azt kérte hogy hagyjam békén ne is irjak neki és én ezt elfogadtam, csak azt nem értem hogy ha egyáltalán nem érdeklem és ilyet kért akkor neki is igy kellene tennie csak hogy Ő bent melóhelyen már másik részen van és ha véletlen egy műszakba kerülünk akkor ha arra jön amerre én melózok akkor mindig figyel meg keresi hol vagyok ha nem lát. Én átnézek rajta bent, mert nem akarok bajt belőle, de neki is ezt kellene tenni e, ha nem érdeklem egyáltalán. de nem tudom mit tegyek ha továbbra is nézni fog, mert nekem igy is elég rossz hogy nem irhatok neki.
"érdekelne nektek mi a véleményetek?"
Szerintem nem.
kedves 3. válaszoló én kértem a véleményeteket azért minden választ elolvasok és végig gondolom
csak tudod mivel elég kevesen dolgozunk abban a helységben csak 8an igy látom hogy kire néz főleg ugy hogy egyedül voltam bent a gépek mögött.
azóta kétszer dolgoztam vele és nem birta ki egyszer se hogy ne szóljon hozzám, tegnap is leült mellém beszélgetni
ugy hogy nem a főnökét keresi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!