2/12 anonim válasza:
Visszahúzódó vagy, félénk, szégyellős, önbizalomhiányos, stb.
4/12 anonim válasza:
Én tudok,csak nem szeretek,mert nem az őszinteséget látom.
6/12 anonim válasza:
nem tudsz a szemébe nézni - hazudtál már életedbe?önbizalom hiány? egyik se csak ha sokáig nézel egy ember szemébe akkor berögzül hogy kellemetlenül érzi ő is magát
ezért abbahagyod(agyi funkció)
7/12 anonim válasza:
Teljesen értetődő,ha egy tetsző partner szemébe nem mersz belenézni vagy ehhez hasonlót csinálni.De ha emberek szemébe sem vagy képes belenézni ott már gond van.Ezt hívják önbizalomhiánynak amit most te leírtál.Hazudtál nagyot életed során?Vagy nagy bűnt követtél el?Talán csak egyszerűen félénk teremtés vagy.
8/12 A kérdező kommentje:
nem vagyok olyan nagyon-nagyon önbizalomhiányos, ki tudok állni magamért, ha arról van szó. de még a szüleim szemébe is ritkán nézek, pedig jó a kapcsolatom velük
2015. márc. 30. 17:56
9/12 A kérdező kommentje:
Adri:
kifejezetten jó embernek tartom magam, törődöm másokkal, jól tanulok, szóval nem tudom... jobban érzem magam, ha csak szimplán bámulok magam elé, persze tudom, hogy ez a másik fél számára frusztráló
2015. márc. 30. 17:59
10/12 anonim válasza:
Valahogy meg tudlak érteni.Amikor egyszer külföldön voltam,alig vártam már,hogy lássam.Napról-napra inkább csak a földet bámultam az épületek helyett.Talán a szemünk megszokta a talajt vagy egyszerűen "vonz" a gravitáció(jó hülyeség,de nincs ötletem)Vagy görbék vagyunk és elég fura egyenesen menni.Fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!