Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ronda férfiként miért lehetetl...

Ronda férfiként miért lehetetlen, hogy barátnőt szerezzek?

Figyelt kérdés
Sajnos túl ocsmány vagyok minden nő számára, és sajnos alacsony is.

2015. márc. 30. 17:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha fújod saját magad igazát akkor mégis tőlünk milyen segítséget vársz? Küldenél egy képet, lehetne értékelni. Így látatlanba csak a Te véleményedre tudunk adni, és akkor legyen úgy ahogy akarod. Ronda vagy meg alacsony. Remélem most jobb egy kicsit.
2015. márc. 30. 17:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Számtalan esetben láttál nehézbombázót ronda sráccal, hogyne én meg a Batman vagyok.
2015. márc. 30. 17:52
 13/17 A kérdező kommentje:
11: Még mindig nem az a kérdés, hogy hogyan nézek ki. Nálam undorítóbb, ocsmányabb, rémesebb kinézetű férfit el sem lehet képzeli. Ez minden lány véleménye, akiknél valaha is próbálkoztam. A kérdés nem erre irányul, hanem hogy miért nem lehet emiatt soha barátnőm?
2015. márc. 30. 17:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Mért ne lehetne, egy vak ember nem a külső alapján ítél meg.
2015. márc. 30. 17:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Gondolj inkább úgy rá, hogy az életet "hard" fokozaton játszod.
2015. ápr. 2. 15:08
 16/17 anonim ***** válasza:
A ragya, a szag, a zsíros haj, a nyáladzás vagy fröcskölős beszéd, a fogatlanság és a rohadtul ötéves korban is túl vicces beszédhibák lehetnek ilyen "NEM, NEM!" kiváltó ingerek, mezei rondaság nagyon ritkán, és még azon is lehet segíteni annyit, hogy markáns és karakteres legyen. Férfiakról beszélünk, képtelenség, hogy bármelyikünk is ronda lenne. Arra akarok kilyukadni, hogy mindig találhatsz "javítható" dolgokat. Keresd meg, nem az a rossz, amikor ezekkel kell szembesülni, hogy hátrahagyhasd őket, hanem amikor a századik igen ronda nő mondja, hogy ne haragudj, ocsmány vagy, takaroggyá.
2015. ápr. 2. 15:32
 17/17 anonim válasza:
szinte semmit, az értelmesebb amúgy se csak a külsőt nézi. a baj csak az, hogy ilyenből kevés van.
2015. ápr. 2. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!