Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy fiút láttam egy iskolai...

Egy fiút láttam egy iskolai rendezvényen, halp? ;w;

Figyelt kérdés

Igazából szerintem reménytelen, de hátha nektek van ötletetek, Pályaválasztási vásárra mentünk ugye az évfolyammal és láttam ott egy fiút nagyon aranyosan nézett ki, 2 órán át kerestem kb fb-n de meglett, mert annyi kiindulópontom volt hogy ismertem egyik osztálytársát/nem beszéltem azzal az emberrel soha:D/

Mikor megtaláltam megláttam hogy régi osztálytársam is ismeri, bejelöltem a fiút, és régi osztálytársam megkérdeztem hogy mire számítsak, elmondta nekem hogy ő milyennek ismerte, meg azt is hogy sajna az anyukája egy kis szarfos és nem enged neki kb semmit, nem írhat vissza idegeneknek, nem jelölhet vissza idegeneket, mert mindig ellenőrzi neki a facebookját, mint valami rossz diktatúra. Ráírtam ugye, bejelöltem, ez volt 2 hete... ^^"

Régi osztálytársamnak sem írhat vissza mert összevesztek az anyukáik.

De nem történik semmi, nemtudok beszélni se vele meg semmi, pedig az alapján amit láttam meg amit meséltek róla nagyon tetszik, de nemtudom mitévő legyek, mennyire lenne rámenős, ha barátnőmmel aki régen jóban volt vele átmennénk hozzá vasárnap és elhívnánk pizzázni. Vagy ha ez nem jó akkor valakinek valami ötlet?

2014. nov. 20. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Hát ezen én most jót nevettem :D
2014. nov. 20. 20:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyébként nem egy iskolába járunk, és kb 5 perc az út busszal átmenni innen oda, szóval nem nagy táv, és középiskolába is abba a városba megyek, csak nemhiszem hogy ő abba a suliba megy ahova én ^^"
2014. nov. 20. 20:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Örülök hogy felvidítottam a napod :D
2014. nov. 20. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:

szerencsétlen gyerek:''DD

azt amúgy miből gondolod, hogy ránézhet, szóba állhat lányokkal?

szerintem az anyja még azt is tiltja neki a leírás alapján:'DDD

2014. nov. 20. 20:39
 5/7 A kérdező kommentje:

nos igen, ez egy gond xDD

de még sosem tetszett nekem senki, tényleg soha, mert ilyen antiszoc kis k* csög vagyok><"

De ha azt tudnám biztosra hogy még aztse szabad akkor legalább beletörődnék, de nem akarom próbálkozás nélkül feladni, bár elég balf *sz helyzet ez, meg akkora h* lyeség hogy fú ._.

2014. nov. 20. 20:43
 6/7 anonim válasza:
Mennyi idős ez a srác?:D Mert a leírtak alapján nem több 13nál, de ha középsuli akkor 14 lehet, hát nem tudom, ha össze is jönne akkor majd az anyja biztos a kocsijukból fog ellenőrizgetni titeket.. :D
2014. nov. 20. 20:57
 7/7 A kérdező kommentje:

14 éves, énis annyi vagyok, elméletileg hamarosan tölti a 15-öt én pedig áprilisban fogom c:

És engem nem zavarna az anyja, CSAK SZÓLHATNÉK HOZZÁ, MÉG AZ IS ELÉG LENNE

2014. nov. 20. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!