Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehetseges vagy lehetetlen?

Lehetseges vagy lehetetlen?

Figyelt kérdés
Egy par evvel ezelott volt egy velem egyidos lany akivel sokat beszeltunk taliztunk beszelgettunk olelgettuk egymast stb de nem volt semmi komoly de a csaj tobbet szeretett volna de akkor en nem nagyon szerettem volna kapcsolatba keveredni de attol fuggetlenul tovabbra is nagyon joba voltunk de egy ido utan ez kezdett elhalvanyulni ez a talalkozgatas beszelgetes koztunk es most azivesen belevagnek egy kapcsolatba vele de nem nagyon merek rairni ennyi kihagyas utan meg lehet megvaltoztak az erzelmei is szerintetek lehet meg valamire esely nala?
2015. febr. 4. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Írj rá.
2015. febr. 4. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Ha nagyon érdekel a csaj, tegyél egy próbát, mit veszítesz? Semmit :D

Ha meg nem jön össze, majd más után nézel.

2015. febr. 4. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Persze,hogy lehet,én 2 évvel ezelőtt voltam hasonló helyzetben,szintén én visszakoztam ettől a kapcsolatdologtól,aztán múlthéten ráírtam és szombat óta együtt vagyunk :)

19/F

2015. febr. 4. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Irj neki. Mi baj lehet belole azon kivul, hogy nem hasznalsz se vesszot, se pontot es igy nem fogja erteni mit akarsz..
2015. febr. 4. 23:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Mint ha te kulonb lennel ... -.-
2015. febr. 4. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!