A vér eredményem azt mutatta ki, hogy HIV fertőzött vagyok. Viszont ez gyakorlatban lehetetlen. Lehetséges, hogy rossz a vérvizsgálat eredménye?
Figyelt kérdés
Nem voltam férfival, nem is járok olyan helyekre, ahol esetleg elkaphattam volt. Nagyon meg vagyok rémülve. Lehetséges, hogy rossz a vérvizsgálat eredménye?2014. okt. 16. 20:52
2/23 anonim válasza:
Vérátömlesztést nem kaptál?
Amúgy ismeteltesd meg a vizsgálatot...
Ez hogy derült ki?Nem vagyok járatos az egészségügyben,de ezt nem direkt kérni kell,mármint csak úgy maguktól ezt nem vizsgálják egy laboron.
3/23 anonim válasza:
Nyilván kell csinálni egy második vizsgálatot.
Lány vagy vagy fiú? A nem voltam férfival-ból ez nem derül ki.
4/23 anonim válasza:
Bocsi 2.vagyok,szóval ezt nem direkt kérni kell?Hogy arra is vizsgálják a véred?
5/23 anonim válasza:
Ha soha nem voltál még férfival és vért sem kaptál, akkor elég kicsi az esélye, hogy fertőzött vagy.
6/23 anonim válasza:
Miért lehetne lehetetlen? tudod, hogy terjed?
7/23 A kérdező kommentje:
lány vagyok. és fiatal, 19 éves. és soha nem voltam fiúval. és vért adtam egy véradás keretében. ekkor küldték a levelet. :(
2014. okt. 16. 21:26
8/23 anonim válasza:
Magyarországon élsz? Mert régebben Romániáról voltak rémtörténetek, de az is rég volt. Ha nem voltál partnerrel, akkor gyakorlatilag nulla az esély a fertőzöttségre, de holnap kérj a háziorvostól egy beutalót vagy menj el egy anonim szűrésre. Az eredményt majd mondd el nekünk is, szinte biztos, hogy téves a vészjelzés.
9/23 anonim válasza:
Nemcsak szex fertöz, hanem peldaul rosszul fertötlenitett orvosi muszerek, peldaul fogorvosnal, vagy tetovaloszalonban, vagy manikur pedikurösnel az ollo lehet fertözött.
Korhazban is el lehet kapni sajnos, veratömlesztessel.....
10/23 anonim válasza:
Feltételezzük, hogy a kérdező nem volt tetoválószalonban. Vérátömlesztéssel se kaphatja el, mert ahogy a kérdés is mutatja, a vért ellenőrzik. Az orvosi tűk egyszer használatosak, az eszközöket fertőtlenítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!