Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Kérlek osszatok meg velem olyan lehetséges helyzeteket, ami közben szinte lehetetlen nem beleszeretnetek a fiúba?
Attól, hogy még nem romantikus alkat még nem jelenti azt, hogy nincs szíve:) Írtad is, hogy nőből vagy:)
Számomra nagyon vonzó, ha egy fiú jól bánik az állatokkal, esetleg elmehetnétek egy menhelyre:) Vagy főzzetek közösen.:) Az is olyan jó tud lenni amikor csak vonzalom van, a konyha kicsi és egymás mellett szorosan álldogáltok és nézitek, hogy mi kell még bele...:P
Jó lenne tudni mennyire vagytok jóban, miket csináltatok eddig, szóba jöhet-e közös nyaralás akár másokkal közösen:)
L/18
èn a páromba elsö látásra bele szerettem.
Ö új fönökként jött a céghez, mi meg ott ültünk és az elöadáson arról álmodoztam hogy milyen megnyerö egy hapi, pedig nem túl jóképü, hogy más lányok rögtön lecsapnának rá. Egyszerüen ott állt és a megjelenése (nem megszokott öltönyben volt hanem farmer és egy ing) és a beszéde szuper volt. ès az isten adta hogy az ö csoportjába osztottak, ahol kiderült hogy nem nös, és és egyidösek vagyunk. Aztán kialakult. és már 3éve együtt élünk és még egy hónap és meg lesz a babánk.
De mai napig büszke vagyok rá, mikor itthonról dolgozik és telefonkonferenciát tart, sokszor csak halgatom és nézem, annyira megnyerö. Nem hiába szeretik a fönökei is, mert jól tud bánni az emberekkel.
A legfontosabb hogy feltudok rá nézni. ès tudom hogy a kislányunk is feltud majd rá nézni és büszke lesz az apjára.
Szinte? Biztosan lehetetlen.
Reggel felkelsz, alsógatya, atléta. Kikelsz az ágyból, fingasz egy nagyot, kimész az erkélyre és előadod a tökvakarós performanszodat. Utána beslattyogsz az újsággal a wc-re és karimáig vágod, majd hagyod ott bűzölögni, amíg elszívod a cigidet és ki nem olvasod a sajtót. Ezután kitöltöd a kávédat, ügyelve arra, hogy a pohár talpával mindenhol nyomt hagyj, újabb cigi, majd irány a fürdő, ahol a legolcsóbb arcszesszel locsolod tele a testedet.
Felveszed a lyukas zoknid, a kitaposott lábszagos cipőt és bab@szod magad mögött az ajtót.
Ezt minden nő imádja! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!