Szerintetek olyan lehetetlen elvárásaim vannak a pasikkal szemben? 19L
szóval van pár olyan dolog, ami nélkül nem fogok összejönni senkivel.
nyilván nekem is tetszenek az izmos, széparcú, hihetetlenül okos pasik, de ha mindenki csak az abszolút zsánerével jönne össze elég kevés pár lenne :D
akkor az is nyilván jó ha hasonló filmeket, könyveket, zenét szeretünk, de még ez se lenne kizáró ok.
de amiből nem engedek, az az hogy rengeteget nevessük, hogy értelmes beszélgetéseink legyenek poénokkal, ne sértődjön meg ha kicsit beszólok neki (ő is beszólhat persze :D), mert a hideg kiráz az unalmas szia, mizu, semmi, na az tökjó... beszélgetésektől. olyat szeretnék akivel órákig el tudok beszélgetni, anélkül hogy észrevenném, akivel tudok annyira nevetni, hogy fájjon az arcom, stb... nagyon nem szeretem amikor meg akarnak változtatni, csak beszólni meg cseszegetni tudnak (poén nélkül), pedig eddig csak ilyenek fiúknak tetszettem igazán.
akik nekem tetszettek volna, nekik meg más lány tetszett :( azt mondják páran, hogy túl magasak az elvárásaim, de persze én nem azt mondom, hogy minden szar viccemet értékelje, meg minden nap ontsa a poénokat, de azért nem is akarok olyan kapcsolatot ami elég sok ismerősömnek van, hogy konkrétan elvannak egymás mellett, de egy normálisat még sose beszélgettek :/
2. talán azt, hogy ehhez mind 2 ember kell?
úgy írod, mintha azt írtam volna, hogy nekem kocsi meg ékszerek kellenek...
nem
de
kompromisszumokat meg kell tanulni kötnöd
A beszélgetésekhez 2 ember kell, azt remélem tudod. A komoly elvárásaid, hogy legyen poénos, ne sértődjön részt csak már ismerkedés során derül ki, szóval nyitottnak kell lenni.
Ne keresd konkrétan benne, hogy mi az ami NEM lesz jó. Lehet egy apróság, de ha elvárások mögül vizsgálod, nem veszed észre az ő személyes értékeit (pár könyvesbolt árul "zsákbamacska" könyveket, hogy ne a borítóról ítéljünk, egy nagyon érdekes ötlet, elolvashatsz rendkívül érdekes könyveket, amit különben sose vettél volna le a polcról).
Vagy kiütheti egymást 2 elvárásod. Pl ha én szeretem a sokminkes nagydumás roppant csinos szolis lányokat, de közben komoly elvárásom, hogy szeressen otthon ülni, összebújni velem, és ne kelljen mindig vásárolni járni és ne legyen állandóan költséges program (elnézést kérek a fent felsorolt jelzőknek megfelelő de szolid lányoktól), lehet nem fogok találni soha senkit, mert nagyon valószerűtlen párosítás.:)
Kicsit legyél nyitottabb az első pár levélváltásig, vagy beszélgess olyan srácokkal akikkel eddig egyáltalán nem egy kicsit, érhet meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!