Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek olyan lehetetlen...

Szerintetek olyan lehetetlen elvárásaim vannak a pasikkal szemben? 19L

Figyelt kérdés

szóval van pár olyan dolog, ami nélkül nem fogok összejönni senkivel.

nyilván nekem is tetszenek az izmos, széparcú, hihetetlenül okos pasik, de ha mindenki csak az abszolút zsánerével jönne össze elég kevés pár lenne :D

akkor az is nyilván jó ha hasonló filmeket, könyveket, zenét szeretünk, de még ez se lenne kizáró ok.

de amiből nem engedek, az az hogy rengeteget nevessük, hogy értelmes beszélgetéseink legyenek poénokkal, ne sértődjön meg ha kicsit beszólok neki (ő is beszólhat persze :D), mert a hideg kiráz az unalmas szia, mizu, semmi, na az tökjó... beszélgetésektől. olyat szeretnék akivel órákig el tudok beszélgetni, anélkül hogy észrevenném, akivel tudok annyira nevetni, hogy fájjon az arcom, stb... nagyon nem szeretem amikor meg akarnak változtatni, csak beszólni meg cseszegetni tudnak (poén nélkül), pedig eddig csak ilyenek fiúknak tetszettem igazán.

akik nekem tetszettek volna, nekik meg más lány tetszett :( azt mondják páran, hogy túl magasak az elvárásaim, de persze én nem azt mondom, hogy minden szar viccemet értékelje, meg minden nap ontsa a poénokat, de azért nem is akarok olyan kapcsolatot ami elég sok ismerősömnek van, hogy konkrétan elvannak egymás mellett, de egy normálisat még sose beszélgettek :/

2015. jan. 2. 22:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Háát pedig aranyom x évek után már nem fogtok minden nap ugyanannyit hülyülni , egy idő után lesznek szürke hétköznapok is meg hétvégék. Nem lesz minden nap buli meg csinnadratta. Idővel felnőtök.
2015. jan. 2. 22:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Te vagy a zsánerem :) Én is hasonlóképp ilyen lányt keresek. ha gondolod írj privát üzenetet szívesen beszélgetnék veled 19/F
2015. jan. 2. 22:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Hogykepzelted hogy elvarasaid vannak!?
2015. jan. 2. 22:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Neked ilyen elvárásaid vannak , nekem össz vissz annyi lenne hogy legyen kedves,aranyos,odaadó,őszinte,hűséges.Nem várok túl sokat mégis kedves,normális,odaadó és még sorolhatnám hogy milyen vagyok de ennek ellenére sem kellek.Ha neked összejön akkor fejet hajtok neked.
2015. jan. 2. 22:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Pasiként mondom, hogy nem. Találkoztam nálad magasabb elvárású lányokkal is.
2015. jan. 2. 22:27
 16/19 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

10. én is írtam, hogy 2 ember kell hozzá, nem tőle várom a világmegváltást, én a saját humorom szerint nyilván vicces vagyok, és nem is azt várom, hogy rögtön az első alkalommal olyan szinten megtaláljuk a közös hangot, hogy éjszakábanyúlóan beszélgetünk, stb. de szerintem ez idővel azért kiderül, akivel nem érzem kifejezetten jól magam, nincsenek élmények, azzal nem szeretnék együtt lenni.

11. írtam is, hogy nem azt várom hogy minden nap ilyen legyen, de azért ez látszik, hogy ki az akivel jól elvagyok, ki az akivel nem.

és az biztos, hogy én enélkül max beérem egy pasival 30 évesen, mikor már kétségbe vagyok esve, de szerelmes biztos nem leszek, és nem hinném hogy egy pasi is azt szeretné, hogy vele csak "beérje" valaki.

2015. jan. 2. 22:30
 17/19 PearlDiver ***** válasza:

Nem tom mért pörgünk ennyit ezen az "elvárás" dolgon... Amiről itt mindenki beszél, az valójában az ízlés. Erről pedig köztudott, hogy mindenkinek más. Aki túlságosan a szívére veszi, hogy mi jön be és mi nem a többi embernek, az úgy vélem tévúton jár.

Kérdező, ha te ilyen társat szeretnél, akkor ilyet keress. A trükk az, hogy rájöjj, hol találhatod meg.

2015. jan. 2. 22:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Figyelj, én kb ugyanez vagyok fiúban, csak én azt is szeretném, ha emellett külsőre is megfogna a lány. Azért gondolom ez neked is fontos, de ha nem is, amit leírtál, az egy egyszerű, boldog párkapcsolat. És hatalmas elvárás, de nem lehetetlen szerintem. Én azt mondom, igazad van, és ne add fel. Nálam pl anyámék is aggódnak már, hogy nincs senkim, de van pár haverom, akin látom, hogy alább adta, és nem akarom követni a példájukat. Hajrá, keress új társaságokat, nézd meg a társkeresőket (fos az összes), még fiatal vagy, van időd :)

22/f

2015. jan. 3. 00:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Igaza van a #17. kommentelőnek. Tulajdonképpen bárhol és bármikor belefuthatsz egy ilyen emberbe. Azt is vedd figyelembe, hogy attól még,hogy a megismerkedésetek pillanatában nem ontja a poénokat és nem találjátok meg a közös hangot rögtön ne írd le máris. Van akinek idő kell kibontakozni ismeretlenek előtt. Csak járj nyitott szemmel. Na meg a kémiának is meg kell lennie a szimpátián felül, azt meg befolyásolni nem lehet...
2015. jan. 3. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!