Vélemény erről az esetről?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban, aki ha elmegy előttem, vagy elmegyünk egymás mellett feltünően néz. Régebben elfordította a fejét amikor odanéztem, de mostmár nem, és én se nézek félre. Így amikor találkozunk, elég hosszan nézünk egymás szemébe. Annyi a gond hogy barátja van, de az nem a suliba jár, a lány kolis. Viszont van olyan, hogy rám se néz, mint ha ott se lennék. A barátnőivel, vagy magával foglalkozik. Mint ha nem is lenne ez a dolog. Sose mosolyog rám, igaz én se rá. Nekem furcsa hogy egy lány eddig tartsa a szemkontaktust. Illetve ezek előtt ez a lány fel se tűnt nekem, észre se vettem (pedig szép lány) csak az után amikor feltünően sokáig nézett. Idősebb is nálam pár évvel....így hát nem tudom mi a helyzet. Az, hogy menjek oda, beszélgessek vele...az nekem nem megy :) Elég sokszor volt már ez az egymás szemébe nézés, és ő kezdeményezi, tehát amikor ránézek akkor ő már néz engem. Szerintetek ? Viszont ma se foglalkozott velem, mint ha ott se lennék.2015. márc. 30. 14:27
1/5 anonim válasza:
Ha van barát és nem akarsz verést inkább haggyad...
2/5 anonim válasza:
Amíg nem mész oda hozzá és nem szólalsz meg addig fog menni ez a játék. Meddig vársz még? Mindjárt itt a ballagás aztán többet nem látod.
3/5 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy bejössz neki. Gondolom, elképzelhetőnek tartod, ha kiírtad a kérdést. Próbálj beszédbe elegyedni vele, és figyeld a jeleket! A középiskolás szerelmek ritkán tartanak örökké, telán az ő kapcsolata is a végét járja.
4/5 A kérdező kommentje:
1.: veréstől nem félek :))
Többiek: köszönöm a választ. Nem vagyok hozzászokva, hogy én menjek oda egy lányhoz...eddig ez mindig fordítva történt. További tanácsokra, tapasztalatokra is számítok még.
2015. márc. 30. 14:37
5/5 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy miért viselkedik úgy néha, mint bármelyik ismeretlen, közömbös lány. Van olyan, amikor rám se néz, beszélget tovább a barátnőivel stb.
2015. márc. 30. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!