Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok erről a két...

Mit gondoltok erről a két esetről?

Figyelt kérdés

Leírom tök ugyanazt az esetet, az egyikben egy nagyon helyes, sármos, olaszos macsó az alany, a másikban pedig egy átlagos kinézetű, elegáns, hétköznapi, különösebben nem feltűnő férfi. Fontos megjegyezni, hogy mindkét férfi nagyjából azonos korú, totálisan megegyező stílusban és azonos határozottságban adja elő ugyanazt az ismerkedési formát!

Szóval az első eset, azaz a nagyon helyes, sármos, olaszos macsó alany esetére a leszólított nők reakciója:

- Ah, micsoda pasi! Leszólított minket, te ezt elhiszed?

- Uramisten! Idejött hozzánk, ahhh, teljesen kész vagyok!

- Olyan hülyék voltunk, nem kértük el a számát, miért nem jutott eszedbe?

- Úristen, totál bezsongtam! Ez a pasi kell nekem!

- Megosztjuk, én is akarom!

- Láttad, ahogy a dekoltázsunkat stírölte?

- Ah, domborítottam is neki egy kicsit.

... a továbbiakban teljes elolvadás.

Második eset, azaz az átlagos kinézetű, elegáns, hétköznapi, különösebben nem feltűnő férfi esetére a leszólított nők reakciója:

- Hallod, mit akart ez most tőlünk?

- Fú, de gagyi volt, úristen.

- Ez most így akart megismerkedni velünk, vagy mi?

- Ah, halálra untam magam.

- Egy újabb kis hülye, aki be akart próbálkozni nálunk.

- Hallod, még jó hogy elküdtük a fenébe, lehet ránk mászott volna.

- Tuti valami molesztáló szatír, akinek nincs senkije sem.

- Szerintem is, láttad, ahogy a mellünket stírölte? Ezer százalék, hogy perverz.

- Hahahaha, hihihihi, hehehehe.

... a továbbiakban gúnyos nevetések, kifigurázások.

Hogy lehet, hogy ennek ellenére is azt hangoztatják a nők, hogy nekik csupán a belső értékek a fontosak, és a külcsín háttérbe szorul náluk?

2015. jan. 19. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kettős mérce. Egy nagyon rossz, nagyon igazságtalan dolog, de együtt kell élni vele.
2015. jan. 19. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Valahol azért ott vannak a belső értékek is a rangsorban!

A 20. vagy 30. helyen! :D

2015. jan. 19. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy hazudnak. Nem merik kimondani, hogy fontos a külső, mert nem akarnak felszínesnek tűnni
2015. jan. 19. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Soha a büdös életben nem reagáltam még így leszólításra.

Ha valaki leszólít, mindig kedvesen reagálok. Beszélgetek vele néhány szót. A végén, amikor szeretne meghívni valahova, akkor pedig megmondom, hogy nagyon aranyos és örülök, hogy leszólított, de van párom (tényleg).

Szerintem egy kulturált ember valahogy így kezeli...

És a külső fontos, de én nem dobol el az agyam csak azért, mert leszólít egy "olaszos macsó". Vele is pont úgy beszélek, mintha egy rocker szólítana le.

20/L

2015. jan. 19. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Az emberek nagy többsége először a külsőre figyel, avagy nem figyel fel.

Hosszútávú kapcsolatokban, felnőtt embereknél, viszont többségben az egymás iránti érzések a fontosabbak.

Amikor a külsőt írtam, úgy értettem, hogy azért sokat számít a fellépés is. Ismerek egy pasit, aki határozottan jóképű, mégsincs sikere a nőknél, de olyan is, aki kevésbé néz ki jól (nem azt mondom, hogy bűnronda, inkább átlagos), de olyan a stílusa, a megjelenése, a fellépése, hogy fel tudja kelteni sok nő figyelmét.

De egy ugyanúgy működik fordítva is.

Hány pasi mondja, hogy neki a belső értékek fontosak, megelégszik külsőre átlagos lánnyal, aztán kiderül, hogy az átlagos lány neki azt jelenti, hogy észbontóan csinos és gyönyörű.

Ilyen világ ez, gyerekek! :)

2015. jan. 19. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de a fiúk is figyelembe veszik a lányok külsejét ismerkedésnél. Nem egy olyan kérdés volt már, hogy "mit csináljak, ha csak a ronda lányoknak jövök be?". Egy tipp az ilyeneknek: nézz a külső mögé, ismerd meg. Lehet, hogy tök kedves és aranyos.
2015. jan. 19. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy lehet, hogy ti pasik még mindig az olyan csajok után futtok mint amilyenekről te kérdező írtál.
2015. jan. 19. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!