Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a régi valós esetről?
Nem az én sztorim....
a lány írt egy beismerő levelet a fiúnak.azt meg jót röhögött miután elolvasta..ezután átadta a haverjának.
Másnap:A lány és a barátnői állnak a korlátnál..És meglátják a fiút.Az egyik barátnő mondja halkan:kérlek gyere már ide..Miután vagy 4-szer elindult végre odament a fiú..a lány barátnői elmennek.Erre a fiú elkezdi a lánynak:Miért kellett szerelmes levelet írni?Utána kérdi:Ezek mit nevetnek?Azután mondja a lányoknak tudom hogy ti írtátok..Erre az egyik de a lány írta...És megjegyezte hogy jó tudni hogy egyformán írnak..És kitalálta hogy a lány füzetét mutassák meg a fiúnak.de órán kikaptak egy dolgozatot és 5-s lett a lánynak így azt mutatták végül meg..És végül elhitte nagy nehezen hogy a lány írta..Meg elkezdte:Tudtam hogy jóképű vagyok dehogy ennyire..
1. válaszoló:Szerintem elájulnál ha látnád ennek a fiúnak az írását.Rettenetesen rosszul ír.
A többit meg én nem értem :/
Tényleg nem sikerült valami tökéletesre, de szerintem értem.
Gondolni meg hát nagyon nincs mit róla, egy bunkó a fiú, ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!