Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedés alatt mondjam el a...

Ismerkedés alatt mondjam el a lánynak, hogy házasság előtt nincs szex vagy inkább ne mondjak semmit?

Figyelt kérdés

Nálam házasság előtt nincs szex!

Most alakul egy kapcsolat, eddig kétszer randiztunk, jól alakul minden, szimpi a lány és nem akarom emiatt elveszteni. Gondolom ha most elmondom, hogy nálam házasságig nincs szex elmenekül, ezért inkább ne mondjam el és reménykedjek abba, hogy megszeret és kötődni fog annyira hozzám, hogy ilyen miatt nem fog hogy elhagyni.

2015. márc. 29. 16:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Az elején szögezd le!
2015. márc. 29. 16:09
 2/20 anonim ***** válasza:
93%
Jaj, csak ne ilyen pasim legyen
2015. márc. 29. 16:10
 3/20 anonim ***** válasza:
Ha később hagy el az jobb lesz? Nem hiszem. Amint legelőször szóba kerül a téma, akkor mondd el neki, ne árulj zsákbamacskát, nem túl igazságos.
2015. márc. 29. 16:11
 4/20 To7ka ***** válasza:

Miért nem ismerkedsz hasonló gondolkodású lányokkal? Ha van egy fura vallásos dolgod, hogy nem akarod megismerni a testiségeket, hogy mi okoz Neked és partnerednek örömet, és egyáltalán összeilletek-e a pároddal mindenben mielőtt elkötelezitek magatok egymás mellett, akkor az lenne a minimum, hogy hasonló körből ismerkedsz.

Nem korrekt, hogy beléd szeret, utána lesokkolod egy ilyen ateista vagy értelmesen visszafogottan vallásos számára teljesen értelmetlen hülyeséggel, és puff. Szóval mesélj neki a vallásodról, miért szereted, miért fontos neked, és ez milyen szabályokkal jár nálad. Ne várd el, hogy mindenki követni fogja a furcsaságaid, és ne várd el, hogy hónapokig törje magát, hogy vajon miért nem kell Neked, mert nem mondod el neki..

2015. márc. 29. 16:12
 5/20 anonim ***** válasza:
28%
Megértelek. Én is csak úgy ismerkednék, hogy évekig nincs szex, amíg meg nem ismerjük egymást rendesen. Mondjuk nekem még olyan kikötésem is van, hogy a párom szűz legyen (én is az vagyok). Sosem kötném össze az életem egy használt lánnyal.
2015. márc. 29. 16:13
 6/20 Interferencia ***** válasza:
Vallási ok? Én a helyedben két randi után még nem mondanám el, csak ha már jártok, mondjuk azért néhány héten belül nem árt.
2015. márc. 29. 16:15
 7/20 anonim ***** válasza:
#5: Én is olyan lányt keresek aki szűz...egyre kevesebben vannak...:/
2015. márc. 29. 16:16
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
7: Hát látod, ez megy manapság. Csak abba nem gondolnak bele, hogy miután "tapasztaltakká" válnak, azaz használtak lesznek onnantól fogva selejtesek és értéktelenek. Aztán meg sírnak, ha a pasiknak csak az miatt kellenek. Persze, mivel mást nem is tudnak nyújtani, és azt is csak csökkentett minőségben, hiszen már nem szüzek.
2015. márc. 29. 16:19
 9/20 anonim ***** válasza:

#7-es ín szűz vagyok :D

16/L

2015. márc. 29. 16:21
 10/20 anonim ***** válasza:
91%
5,7 ti nagyon buták vagytok, emellett még hüjjék is.
2015. márc. 29. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!